- Tepki
- 9

NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

evet![]()
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
alınır gerçek 750w yarı modüler ve 5 yıl da garantisi var iyi fiyatta şuan![]()
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
cw varBu ürün OEM miş. şu nasıldır
![]()
Corsair 650W CV Series CV650 Dual EPS 80+ Bronze Güç Kaynağı
Corsair 650W CV Series CV650 Dual EPS 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ne demek o ?cw var
bende aynısından 2-3 aylık 2. el aldım gayet memnunum canavar gibi çalışıyor +10 yıl garanti olması ve gold oluşu![]()
Bu bronze hocam bir de OEM olduğu için çekiniyorumbende aynısından 2-3 aylık 2. el aldım gayet memnunum canavar gibi çalışıyor +10 yıl garanti olması ve gold oluşu
coil whine bobin ağlaması yani cok tiz bir ses olur sanki cıglık gibiNe demek o ?
gold daha iyi knkBu bronze hocam bir de OEM olduğu için çekiniyorum
msi ı kullanıyorum kasa fanından belli bile olmuyor zaten sesi![]()
MSI MAG A650BN 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu nasıldır
Bu derken benim attığım linkten bahsetmiştim senin attığına dikkat etmemisim. Goldun daha iyi olduğunu biliyorum. MSI i alacağım gibi görünüyor. senin attığında iyiymiş ama sıfır almak istiyorum.gold daha iyi knk
msi ı kullanıyorum kasa fanından belli bile olmuyor zaten sesi
Sen bilirsin knk ama psu nun temizinü bulursan sıkıntı olmaz birde sıfırıyla 2. Eli arasında 1-1.5k civarı fark var o yüzden dedimBu derken benim attığım linkten bahsetmiştim senin attığına dikkat etmemisim. Goldun daha iyi olduğunu biliyorum. MSI i alacağım gibi görünüyor. senin attığında iyiymiş ama sıfır almak istiyorum.
Tabi ki bunlarda iyidir bilindik markalar sonuçta ama ben bana da önerildiği için seninle paylaştım az bulunur diye düşünüyorum 650 watt gold sertifika %90 larda verimlilik ben siparişi verdim fsp markasının da güzel ve kaliteli olduğunu düşünmeden alabileceğimi belirttiler.![]()
Cooler Master 700W Elite NEX W700 80+ Güç Kaynağı
Cooler Master 700W Elite NEX W700 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Thermaltake 650W Smart BX1 80+ Bronze Güç Kaynağı
Thermaltake 650W Smart BX1 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunlar nasıldır
Onun Gold olduğunu görmemişim zaten 2600 TL çıkamam gibi max 2200 bütçe doğrudur fsp çok kaliteli marka da istediğim fiyatlarda yok işte bı hyper pro var ona da seriye de iyi değil diyorlar.Tabi ki bunlarda iyidir bilindik markalar sonuçta ama ben bana da önerildiği için seninle paylaştım az bulunur diye düşünüyorum 650 watt gold sertifika %90 larda verimlilik ben siparişi verdim fsp markasının da güzel ve kaliteli olduğunu düşünmeden alabileceğimi belirttiler.
Evet malesef iyi değil o giriş seviyesiOnun Gold olduğunu görmemişim zaten 2600 TL çıkamam gibi max 2200 bütçe doğrudur fsp çok kaliteli marka da istediğim fiyatlarda yok işte bı hyper pro var ona da seriye de iyi değil diyorlar.