Bu Psu Alınır Mı

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
KS

Umut0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
bizim evin elektriği biraz sıkıntılı galiba özellikle koruması iyi olması lazım. bundan iyisi var mıdır bu fiyatlarda koruma olarak ? 650w olsa da olur. Önceki PSU da da korumalar kağıtta tamdı ama 3 kere değiştirildi garantide.

Son düzenleme:

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
bende aynısından 2-3 aylık 2. el aldım gayet memnunum canavar gibi çalışıyor +10 yıl garanti olması ve gold oluşu

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
KS

Umut0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
gold daha iyi knk :D

msi ı kullanıyorum kasa fanından belli bile olmuyor zaten sesi
Bu derken benim attığım linkten bahsetmiştim senin attığına dikkat etmemisim. Goldun daha iyi olduğunu biliyorum. MSI i alacağım gibi görünüyor. senin attığında iyiymiş ama sıfır almak istiyorum.

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Bu derken benim attığım linkten bahsetmiştim senin attığına dikkat etmemisim. Goldun daha iyi olduğunu biliyorum. MSI i alacağım gibi görünüyor. senin attığında iyiymiş ama sıfır almak istiyorum.
Sen bilirsin knk ama psu nun temizinü bulursan sıkıntı olmaz birde sıfırıyla 2. Eli arasında 1-1.5k civarı fark var o yüzden dedim

KS

Umut0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

apocankenobi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Bunlar nasıldır
Tabi ki bunlarda iyidir bilindik markalar sonuçta ama ben bana da önerildiği için seninle paylaştım az bulunur diye düşünüyorum 650 watt gold sertifika %90 larda verimlilik ben siparişi verdim fsp markasının da güzel ve kaliteli olduğunu düşünmeden alabileceğimi belirttiler.

KS

Umut0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Tabi ki bunlarda iyidir bilindik markalar sonuçta ama ben bana da önerildiği için seninle paylaştım az bulunur diye düşünüyorum 650 watt gold sertifika %90 larda verimlilik ben siparişi verdim fsp markasının da güzel ve kaliteli olduğunu düşünmeden alabileceğimi belirttiler.
Onun Gold olduğunu görmemişim zaten 2600 TL çıkamam gibi max 2200 bütçe doğrudur fsp çok kaliteli marka da istediğim fiyatlarda yok işte bı hyper pro var ona da seriye de iyi değil diyorlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Onun Gold olduğunu görmemişim zaten 2600 TL çıkamam gibi max 2200 bütçe doğrudur fsp çok kaliteli marka da istediğim fiyatlarda yok işte bı hyper pro var ona da seriye de iyi değil diyorlar.
Evet malesef iyi değil o giriş seviyesi

KS

Umut0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bana koruma anlamında bu fiyata en iyisi hangisi ise o lazım bizim evin elektrik biraz problemli galiba zaten lambalar sürekli göz kırpıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri