Bu PSU lardan hangisi tercih edilmelidir?

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Herkese iyi forumlar.

3090 ti 13600kf için bu psulardan hangisi daha iyi olur hazır indirimdeyken almak istiyorum. Bütçem 5 6 k. 4k oyun amaçlı olacak bir sistem. Amacım en f/p olan ürünü almak. Boşuna para vermek istemiyorum açıkçası. Farklı sitelerden farklı önerileriniz de olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Herkese iyi forumlar.

3090 ti 13600kf için bu psulardan hangisi daha iyi olur hazır indirimdeyken almak istiyorum. Bütçem 5 6 k. 4k oyun amaçlı olacak bir sistem. Farklı sitelerden farklı önerileriniz de olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

COOLER MASTER MWE V2 ve ya MSI MPG daha iyi olur​

THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 80PLUS PLATINUM da aşırı sıcaklık korumasında (OTP) sıkıntı var Grand serisinin genelinde böyle bir sıkıntı var​

KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
O zaman TT elendi. Cougar ın ucuz olması fp mi yoksa kalitesi çok daha düşük olduğu için mi arada 1000 küsür lira oynadığı için merak ettim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
O zaman TT elendi. Cougar ın ucuz olması fp mi yoksa kalitesi çok daha düşük olduğu için mi arada 1000 küsür lira oynadığı için merak ettim.
Bu kadar parayı Cougar gibi bir markaya vermezdim uzun ömürlü olması açısından daha iyi markalara yönelmekte fayda var.

Aradaki fiyat farkı malzeme kalitesindendir kabloları olsun kasası olsun fark var

Aslında bulabilsen bu çok daha iyi olur. ATX 3.0 PCIE 5.0 destekli.
MSI MAG A1000G PCIE5 1000W 80 Plus Gold Modüler ATX 3.0 PCIE 5.0

KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Anladım o zaman msi indirimi beklemek mantıklı sanki güç kablosu anlamında o daha avantajlı diye hatırlıyorum tek kablodan yüksek watt verebiliyordu sanki ekran kartı için

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Anladım o zaman msi indirimi beklemek mantıklı sanki güç kablosu anlamında o daha avantajlı diye hatırlıyorum tek kablodan yüksek watt verebiliyordu sanki ekran kartı için
Evet tek kablodan yüksek watt sağlanabiliyor

Bu arada kart olarak hangi modeli tercih ediyorsun ? İnventusta GameRock 1 haftadır indirimde.

KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kartı indirimden almıştım gainward phantom

Bir de bu yeni pci 5.0 kabloların argb olanları var mı ilerde değiştirmek için biliyor musunuz

Son düzenleme:
KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
@yunusx36 Hocam baktım da şu an msi mpg 1000w vatanda 3400 e düşmüş. 3 yerine tek kabloda olsun diye mag beklemek mantıklı mı sizce

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
@yunusx36 Hocam baktım da şu an msi mpg 1000w vatanda 3400 e düşmüş. 3 yerine tek kabloda olsun diye mag beklemek mantıklı mı sizce
Hocam şimdi beklediğin zaman ürün ne zaman stoğa gelecek belli değil belki 3-5 ay sonra gelecek belki 1 hafta bilemiyorsun e birde fiyatı ne olacak bilemiyorsun hadi diyelim bekledin fiyatı yüksek geldi almaktan vazgeçtin bu seferde diğer PSU ların fiyatı yükselmiş olacak bu riski almaya değmez gibi.

KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Doğru diyosun hocam malesef durumu gayet iyi özetledin :( Bir de şunu merak ettim mwe v2 1050w ile arasındaki 900 TL farka değer mi sence @yunusx36

KS

Depakin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Msi mpg 850 w pcie 5.0 da var 1000w ile aynı fiyata o da değmez değil mi 3 kablo olmasın diye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri