Bu psu yu alırsam gereksiz mi para harcamış olurum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Bu psu yu alırsam gereksiz mi para harcamış olurum?

Sizi şimdilik sözlü uyarıyorum. Lütfen benzer ve güncel bir konunuz varken 2. veya 3. konuyu açmayın. Diğer PSU konunuzu kapattım. Bu konunuz kapanana kadar PSU odaklı sorularınızı bu konu altından sormanızı rica ediyorum.

Sorunuza gelirsek boşa para harcamış olmuyorsunuz. PSU sistemin kalbidir diyebilirim. Ne kadar iyi ürün olursa o kadar az şebekeden kaynaklı elektronik sıkıntı yaşama ihtimali demek. Ama ben bu ürüne 897 TL vereceğime az daha çıkarım ve PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Series Full Modüler 80+ GOLD - 1.007 TL bu ürünü alırdım.

KS

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
RE: Cvp: Bu psu yu alırsam gereksiz mi para harcamış olurum?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sizi şimdilik sözlü uyarıyorum. Lütfen benzer ve güncel bir konunuz varken 2. veya 3. konuyu açmayın. Diğer PSU konunuzu kapattım. Bu konunuz kapanana kadar PSU odaklı sorularınızı bu konu altından sormanızı rica ediyorum.

Sorunuza gelirsek boşa para harcamış olmuyorsunuz. PSU sistemin kalbidir diyebilirim. Ne kadar iyi ürün olursa o kadar az şebekeden kaynaklı elektronik sıkıntı yaşama ihtimali demek. Ama ben bu ürüne 897 TL vereceğime az daha çıkarım ve PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Series Full Modüler 80+ GOLD - 1.007 TL bu ürünü alırdım.

Uyarınızı dikkate alacağım teşekkür ediyorum yorumunuz için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ö.değil. Bir karar verdiğinizde yani ürünü almaya kesin olarak karar verdiğinizde bildirirseniz sevinirim.

KS

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ö.değil. Bir karar verdiğinizde yani ürünü almaya kesin olarak karar verdiğinizde bildirirseniz sevinirim.

Şuana kadar bileşenlere 12.100 lira para harcadım güzel indirimler yakalayarak. Geriye kasa, psu ve Ram(2x) kaldı. 14.500 lirayı geçmemek hedefim. Ancak çok da ucuza kaçarak kaliteyi de düşürmek istemiyorum. :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Kasa önerilerimi zaten yaptım. 650-850 TL arasına ki hepsi F/P oranı yüksek ürünler. 2400 TL kadar bütçeniz var 14500 TL sınırını korursanız. 700 TL kasa destek 1700 TL kalıyor. PSU ürünü içinde önerdiğim ürünü alsanız yani 1000 TL düşsek 700 TL RAM için kalıyor. +100 TL aşma payınız olursa İncehesap Cuma indirimlerin de RAM 'i de aradan çıkartırsınız. Bir sıkıntı yok yani. Bütçe yetiyor.

KS

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa önerilerimi zaten yaptım. 650-850 TL arasına ki hepsi F/P oranı yüksek ürünler. 2400 TL kadar bütçeniz var 14500 TL sınırını korursanız. 700 TL kasa destek 1700 TL kalıyor. PSU ürünü içinde önerdiğim ürünü alsanız yani 1000 TL düşsek 700 TL RAM için kalıyor. +100 TL aşma payınız olursa İncehesap Cuma indirimlerin de RAM 'i de aradan çıkartırsınız. Bir sıkıntı yok yani. Bütçe yetiyor.

İkinci el xpg paylon 650w bronze buldum bir tane. 2 ay önce almış garanti fatura duruyor. 3070 sisteminden sökmüş satıyor 550₺ alınır mı acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ürün oldukça başarılıdır. MediaMarkt üzerinde 1 ay önce 550 TL civarından sıfır satışı vardı 550W versiyonunun. Fiyat güzel alınır.

KS

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ürün oldukça başarılıdır. MediaMarkt üzerinde 1 ay önce 550 TL civarından sıfır satışı vardı 550W versiyonunun. Fiyat güzel alınır.

Sistemim tamamlanmadığı için test etme imkanım olmayacak öyle bir eksi var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ürünün sonuçta garantisi var servis çözer işi en kötü durumda. Ürünü almadan önce canlı bir video testi vs. isteyin öyle alın.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

PSUlar ikinci elde genelde çok sıkıntı çıkaran parçalar olmuyor. Ama şuanki sahibi eğer içine su döktüyse kendisi bozduysa vs. garanti dışı kalmış olabilir, bir test videosu isteyebilirsin. Yine de en sağlıklısı ikinci el satış sitelerinin 'param güvende' gibi iade edebilmeni sağlayacak servisleriyle alman olur. Eğer süresi geçmeden bir sorun farkedersen çözebilmiş olursun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

@"Androeat" söylediği gibi sahibinden vb. yerlerden alacaksanız paranızı garanti eden bir yöntem ile alışveriş yapın. Ayrıca ürünün içi açılmış bile olsa garanti dışı kalmıyor. Ancak içini açıp bir şey yaptıysa ve o yaptığı şey ürünü bozduysa @"Androeat" söylediği gibi bu durum servis tarafından başka değerlendirilebilir. Zaten size söylediğim gibi ürünü çalıştığına dair canlı bir video talep edin öyle alışveriş yapın.

KS

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

Androeat' Alıntı:
PSUlar ikinci elde genelde çok sıkıntı çıkaran parçalar olmuyor. Ama şuanki sahibi eğer içine su döktüyse kendisi bozduysa vs. garanti dışı kalmış olabilir, bir test videosu isteyebilirsin. Yine de en sağlıklısı ikinci el satış sitelerinin 'param güvende' gibi iade edebilmeni sağlayacak servisleriyle alman olur. Eğer süresi geçmeden bir sorun farkedersen çözebilmiş olursun.
Ürün sahibi param güvende ile ilana koymuş. Ancak dediğim gibi test edemiyorum :(

Androeat' Alıntı:
Psu'nun sağlığını nasıl ölçebilirim?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Cermenbey' Alıntı:
Androeat' Alıntı:
Ürün sahibi param güvende ile ilana koymuş. Ancak dediğim gibi test edemiyorum :(

Çevrende güvenebileceğin bir bilgisayarcı veya internet kafe varsa rica edebilirsin belki yardımcı olurlar. Sağlık testi için ise pinlerini multimeter ile ölçmek dışında yapabileceğin en iyi şey sanırım sisteme bağlayıp sistemi yüke bindirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri