- Tepki
- 28
TakmaBu Psu'ya Bu OEM RX 460 Takılırmı?
Ndn?
Ama Tdp Değerlerine Bakılıyor Ben Bakmayı Ne Bileyim O Yüzden Sordum250w a 560 bile takarsın hadi aslanım beline kuvvet
Peki Taksam Ne Olur?
Denemeyi değer ama çok sağlam psu değil akıllı priz kullanPeki Taksam Ne Olur?
O yüzden takma dedimDenemeyi değer ama çok sağlam psu değil akıllı priz kullan
Akıllı Priz Kullanırsam Sorun Olmazmı?Denemeyi değer ama çok sağlam psu değil akıllı priz kullan
olur ama yine önlem almış olursunAkıllı Priz Kullanır
Akıllı Priz Kullanırsam Sorun Olmazmı?
peki akıllı priz alınca ne yapcam woltaj değerlendirmesinimi?olur ama yine önlem almış olursun
Hocam Peki Benim Psu'nun Neyi Kötüde Sorun Yapabilir?olur ama yine önlem almış olursun
elektrik kesilse tüm pcyi uçurabilirHocam Peki Benim Psu'nun Neyi Kötüde Sorun Yapabilir?
bende 1-2 kere kesildi ama sorun olmadı ama ben yinede alayım akıllı priz'i.elektrik kesilse tüm pcyi uçurabilir
elektrik kesilse tüm pcyi uçurabilir
Sence bu psu'yu alsam sorun çıkarmı?Tavsiye edilen 250W üstü PSU. Ama geleceği düşünerek 500W 2.elden PSU çöz bence daha mantıklı.
https://shbd.io/s/U4pMKm7d gibi
çıkma ihtimali var 2.el sonuçta ama elindekinden çok daha iyiSence bu psu'yu alsam sorun çıkarmı?
Sanmıyorum. Elinizdeki psudan fazlası ile iyi.Sence bu psu'yu alsam sorun çıkarmı?
Hocam bence bu daha güvenilir sence?Sanmıyorum. Elinizdeki psudan fazlası ile iyi.
Hocam sana birşey sorabilirmiyim?çıkma ihtimali var 2.el sonuçta ama elindekinden çok daha iyi