- Tepki
- 4,956
TabiHocam sana birşey sorabilirmiyim?
TabiHocam sana birşey sorabilirmiyim?
Benim işlemci Xeon X5460 Bide Atığım Psu'ya Sence RX 470 Taksam Sorun Olurmu?
OlmazBenim işlemci Xeon X5460 Bide Atığım Psu'ya Sence RX 470 Taksam Sorun Olurmu?
Bide Benim Pc'de Ekranda Pikseller Bir Sağa Oynuyor Bir Sola Gözü Çok Çarpıyor Sizce Neden?
Bilmiyorum monitörle alakali @Lory e sorBide Benim Pc'de Ekranda Pikseller Bir Sağa Oynuyor Bir Sola Gözü Çok Çarpıyor Sizce Neden?
tam anlamadım. fotoğraf veya video atabilir misin?Bide Benim Pc'de Ekranda Pikseller Bir Sağa Oynuyor Bir Sola Gözü Çok Çarpıyor Sizce Neden?
fotoğraf atsam anlamasın kamera ile anlaşılmıyor nasıl desem ama pikseller dalgalanıyor gibi.tam anlamadım. fotoğraf veya video atabilir misin?
Rahat takarsın.Bu Psu'ya Bu OEM RX 460 Takılırmı?
75wlık kart için psu mu alacaksın cidden? Hiç gerek yok.Hocam Çözdüm Monitör Güç KAblosundanmış Bİraz Oynayınca Düzledi Yeni Alcam
Hocam Benim Atığım Psu Alınırmı?
Evet Alcam Çünkü Hem Geleceğim İçin Hem Önlem İçin.Rahat takarsın.
75wlık kart için psu mu alacaksın cidden? Hiç gerek yok.
va panel ise black smearing oluyor olabilir.@Lory Hocam Birşey Farkettim Sadece Belirli Yerlerde OLuyor Mesela Youtubede,discord'ta sanırım Kapalı Renklerde peki sizce neden bu yerlerde ekran karıncalanıyor?
bunun allah belasını versinva panel ise black smearing oluyor olabilir.
soununuz buna benzer bir şey mi?
yok pikseller bir sağa oynuyor bir solla yani karıncalanıyor gibi ama sadece gri gb. kapalı renklerde beyaz'da falan olmuyorva panel ise black smearing oluyor olabilir.
soununuz buna benzer bir şey mi?
Ürün marka ve yazan değerler olarak iyi. Sorunsuz çalışıp çalışmadığını alırken deneyebilirsiniz. İmkan varsa..
OlurHocam sana birşey sorabilirmiyim ben ilk bu rx 450 alsam 1 ay sonra psu'yu alsam olurmu?