- Tepki
- 8
Rx 6800 ekran karti oyunda dikey esitlemeyi kapatinca bu ses cikiyor coil whine mi bi zarari var mı
Sesi yukleyemedim bi dkSes nerede bilmiyorum ama büyük ihtimalle coil whine sesidir. Bu ayar açık olunca ses azalıyor yada gidiyor.
Ses dosyası bulunmuyor yazınızda. Cw performans sorunu yaratmaz. Sadece vızıldamaya benzer rahatsız eden bir ses çıkarır. Ekran kartı servisiyle görüşüp yardım talep edebilirsiniz. Durum çok rahatsız ediciyse yardımcı olabilirler.Rx 6800 ekran karti oyunda dikey esitlemeyi kapatinca bu ses cikiyor coil whine mi bi zarari var mı
Rx 6800 ekran karti oyunda dikey esitlemeyi kapatinca bu ses cikiyor coil whine mi bi zarari var mı
Ses nerede bilmiyorum ama büyük ihtimalle coil whine sesidir. Bu ayar açık olunca ses azalıyor yada gidiyor.
Coil whine mi servise göndersem değişim yaparlar mı
Cw benziyor. Servisler performansa etkisi olmadığı için pek değişim yapmıyor. Yeni ürünse iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Hazır sistemse servisle görüşün, yardımcı olma imkanı var.
Coil whine mi servise göndersem değişim yaparlar mı
Degistirmesem bisey olur mu bu halde kullanılır miCw benziyor. Servisler performansa etkisi olmadığı için pek değişim yapmıyor. Yeni ürünse iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Hazır sistemse servisle görüşün, yardımcı olma imkanı var.
Zararı yok, ses sadece canınızı sıkabiliyor. Performansa etkisi yok. Satarken biraz fiyat kırmanız beklenebilir. Çok fazla üründe maalesef cw oluyor.Degistirmesem bisey olur mu bu halde kullanılır mi
Başka bir yerden geliyor olabilir mi ses kesin coil whine mi bide zamanla artar mi bu ses oyuna girince oluyor normal kullanimda bisey yokZararı yok, ses sadece canınızı sıkabiliyor. Performansa etkisi yok. Satarken biraz fiyat kırmanız beklenebilir. Çok fazla üründe maalesef cw oluyor.
Tam emin olmak için kapağı açıp ekran kartına kulağınızı yaklaştırırsanız belli olur. İler genelde artan bir durum değil. Belli yük altında cw sesi oluşur.Başka bir yerden geliyor olabilir mi ses kesin coil whine mi bide zamanla artar mi bu ses oyuna girince oluyor normal kullanimda bisey yok