35.000-45.000 TL Bu Si̇stem Alinir Mi??

unsoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
5 7500f
Ekran Kartı
4070

Bu sistemde 1tb SSD yükseltip almayı düşünüyorum sonradan soğutma eklerim diyorum
Oyun oynamak için alcam 4070 en uygun sistem bu şuanda
Sorum ise

Bu sistem alınır mı ( alınmaz ise örnek hazır yada toplama sistem söyleyebilirmisiniz)

Bu sistemde kesinlikle değişmesi gereken parçalar hangileri ( ileride eklenebilecek olanları zamanla alırım)

Ekran kartı Pny olmasi sorun olurmu

2k ile sıkıntı yaşarmıyım

Teşekkürler

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bundan daha ucuzu var örnek
Gelecek ay super serisi ekran kartları çıkıcak o zamana doğru hem bu kartların fiyatı daha uyguna düşebilir hemde yeni super serisine özel hazır sistemlerde çıkabilir ben beklemenizi öneririm.

KS

unsoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende çıkacak diye bekleyim dedim ancak 35bin civarı olan 4070 li sistemler 10 15 gün içinde 40 üzeri oldu hep fiyatlar daha çok artacak diye almayı düşünüyorum

KS

unsoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
4070 süper Nvidiada Türkiye fiyatı 23bin liraya bu ayın 17sinde çıkacak diyor ancak bu fiyata satılacağını düşünmüyorum şimdi biraz araştırma yaptım da

Alvar Hanso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
4070 süper Nvidiada Türkiye fiyatı 23bin liraya bu ayın 17sinde çıkacak diyor ancak bu fiyata satılacağını düşünmüyorum şimdi biraz araştırma yaptım da
Event nvidia nın sitesinde öyle yazıyor ben de siparişimi iptal edip. Super almayı düşünüyorum. 17 Ocakta satışa sunulacakmış. Ama kafamda ki asıl soru şu aynı yukarıda ki sistemle 4070 super uyumlu olur mu ona göre ayrı ayrı parça siparişi veririz hazır sistemler çıkana kadar

KS

unsoul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Event nvidia nın sitesinde öyle yazıyor ben de siparişimi iptal edip. Super almayı düşünüyorum. 17 Ocakta satışa sunulacakmış. Ama kafamda ki asıl soru şu aynı yukarıda ki sistemle 4070 super uyumlu olur mu ona göre ayrı ayrı parça siparişi veririz hazır sistemler çıkana kadar
2 gün kaldı satış çıkmasına bekleyelim görelim

7500f
4070ti
32gb 6000mhz ram

42 bine böyle bir sistem var elimde istersen verebilirim
Sistem sıfırmı hangi ilde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri