Tamam,fanlarda olması gerektiği gibi.Kasada uste montajli
Arkada egzoz var. Alttan serbest temiz hava aliyor. 2 yan panele se fanlari ters bagladim onlar da iceriye hava veriyor
GamePower Warcry Vertex ARGB Kavisli Temper Cam Type-c Atx Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bi dakka ,eskiden boşta ne kadardı. Bi de,o macun soğutucunun ortasında toplanmış.Yanlardaki bakır yüzeyler hep açıkta. İşlemcinin yüzey alanı o kadar küçükmü ki. Ona dikkat ettinmi.macunu yenilemeden taktım 2 dakika sonra bakalım ne olacak.
şuan yine boşta 63-65 derece.
mzh ler 3.7 -4.8 arası dalgalı
bunu da aşağı çekmek için ne yapabiliriz.
Ahanda sorunun esas kaynagi
Bi dakka ,eskiden boşta ne kadardı. Bi de,o macun soğutucunun ortasında toplanmış.Yanlardaki bakır yüzeyler hep açıkta. İşlemcinin yüzey alanı o kadar küçükmü ki. Ona dikkat ettinmi.
Ben ne dedim amaya allah söküyorum pc kapatıp en azından aklımda kalmaz. kasa fanlarının hepsini egzoz yapan ince hesap jelatini sökmemiştir bence
Onlarin *** ben. Ceza almayiz umarim forumdan. Sali arayip sovucem
Asusun varmı anakart Asus daOpenHardwareMonitor - core temp ya da anakart programı vs. varsa oralardan bakılabiliyor.
daha yeni açtım arka planda yani oyun. 2k monitörde pubg ana ekrandaydım 30 saniye durdu fanlar devirlendi ama sıcaklık 95 gördüm en az 3 saattir kapalı pc. yeni açtım yüke girmeden oyun ana ekranda bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 36226
Ekli dosyayı görüntüle 36227radeon yazılımdan
msi center. Ekli dosyayı görüntüle 36229Ekli dosyayı görüntüle 36228
Yukarda ,macunu sormuştum.
Üzerinde kalan macun ile bu kadar olu,anacak Meraklanma, yeni macunu sürünce herşey muhteşem olacak.işlemci üstünde biraz kaldı o şekilde şuan. incehesaptan macun isteyeceğim yarın bugün kapalıdırlar resmi tatil diye.
özelden video atmıştım size bakabilir misiniz. daha detaylı bilgi verir sanırım