Bu sistem 7600 TL verilir mi ?

Umutcan58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar halihazırda sadece kasa için 8000 TL bütçem var ve bu sistem gözüme takıldı. Almak ne kadar doğru olur yorumlarsanız sevinirim ...

Link: Sistem

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Umutcan58' Alıntı:
Selamlar halihazırda sadece kasa için 8000 TL bütçem var ve bu sistem gözüme takıldı. Almak ne kadar doğru olur yorumlarsanız sevinirim ...

Verilir ancak depolama pek kaliteli değil ben mld M2 ssd kullanıyorum sorunu yok ama daha kaliteli olabilirdi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Bu sistem 7600 TL verilir mi ?

Ayın 19 unda donanım arşivi giriş seviyesi ya da bir tık üstü sistem çıkartacak , takip edip beklemenizi tavsiye ederim.

KS

Umutcan58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aras_1' Alıntı:
Umutcan58' Alıntı:

Verilir ancak depolama pek kaliteli değil ben mld M2 ssd kullanıyorum sorunu yok ama daha kaliteli olabilirdi
sonrasında m2 ssd alırım ondan yana sıkıntı yok. Ancak bu akşam gaming gecesi var oraya bu sistemin muadili gelir umuduyla bekleyeceğim olmazsa alırız artık. Teşekkürler

BatuhanKLC' Alıntı:
Ayın 19 unda donanım arşivi giriş seviyesi ya da bir tık üstü sistem çıkartacak , takip edip beklemenizi tavsiye ederim.

Gönül ister onu alayım ama 8k üstü olacak büyük ihtimalle

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Umutcan58' Alıntı:
Aras_1' Alıntı:
sonrasında m2 ssd alırım ondan yana sıkıntı yok. Ancak bu akşam gaming gecesi var oraya bu sistemin muadili gelir umuduyla bekleyeceğim olmazsa alırız artık. Teşekkürler

BatuhanKLC' Alıntı:

Gönül ister onu alayım ama 8k üstü olacak büyük ihtimalle

Evet sonradan M2 ssd eklemek mantıklı yada HDD eklersiniz gaming gecesinde geleceğini düşünmüyorum ama belli olmaz

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Bu sistem 7600 TL verilir mi ?

İncehesap da sistem indirimi yapabiliyor cuma akşamları hiç değilse 10 a kadar bekleyin derim .Aynı şekilde itopya da .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri