Umutcan58' Alıntı:Selamlar halihazırda sadece kasa için 8000 TL bütçem var ve bu sistem gözüme takıldı. Almak ne kadar doğru olur yorumlarsanız sevinirim ...
Link: Sistem
sonrasında m2 ssd alırım ondan yana sıkıntı yok. Ancak bu akşam gaming gecesi var oraya bu sistemin muadili gelir umuduyla bekleyeceğim olmazsa alırız artık. TeşekkürlerAras_1' Alıntı:Umutcan58' Alıntı:Selamlar halihazırda sadece kasa için 8000 TL bütçem var ve bu sistem gözüme takıldı. Almak ne kadar doğru olur yorumlarsanız sevinirim ...
Link: Sistem
Verilir ancak depolama pek kaliteli değil ben mld M2 ssd kullanıyorum sorunu yok ama daha kaliteli olabilirdi
BatuhanKLC' Alıntı:Ayın 19 unda donanım arşivi giriş seviyesi ya da bir tık üstü sistem çıkartacak , takip edip beklemenizi tavsiye ederim.
Umutcan58' Alıntı:sonrasında m2 ssd alırım ondan yana sıkıntı yok. Ancak bu akşam gaming gecesi var oraya bu sistemin muadili gelir umuduyla bekleyeceğim olmazsa alırız artık. TeşekkürlerAras_1' Alıntı:Verilir ancak depolama pek kaliteli değil ben mld M2 ssd kullanıyorum sorunu yok ama daha kaliteli olabilirdi
BatuhanKLC' Alıntı:Ayın 19 unda donanım arşivi giriş seviyesi ya da bir tık üstü sistem çıkartacak , takip edip beklemenizi tavsiye ederim.
Gönül ister onu alayım ama 8k üstü olacak büyük ihtimalle