26.000-30.000 TL Bu Sistem Alinir Mi? Hazir Sistem Tavsiyesi

gutslquas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
i5 12400f
Ekran Kartı
Rtx 3070
Bu sistem alinir mi? Ssd değişip samsung almayı düşünüyorum kendim dışarıdan. Gamegaraj sitesi ve kasa,psu hakkinda endişelerim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Nvidia ekran kartı olduğu sürece farklı hazır sistemler gönderebilirsiniz. Toplamak istemiyorum. Bütçe kasa için max 30k

Link

ucarkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Bu sistem alinir mi? Ssd değişip samsung almayı düşünüyorum kendim dışarıdan. Gamegaraj sitesi ve kasa,psu hakkinda endişelerim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Nvidia ekran kartı olduğu sürece farklı hazır sistemler gönderebilirsiniz. Toplamak istemiyorum. Bütçe kasa için max 30k

Link
Anakart b660 yüksektmesi ile alınabilir güzel sistem ama acelen yoksa kampanya kovalarsan böyle bir şeyi rahat 20-23 arası alırsın

KS

gutslquas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anakart b660 yüksektmesi ile alınabilir güzel sistem ama acelen yoksa kampanya kovalarsan böyle bir şeyi rahat 20-23 arası alırsın
Hocam tamam anakart yükselmesini yaparak alacağım alirsam fakat sogutucu lazim mıdır? Intelin stok fanlari yetersiz diyorlar. Sitede eklenen sogutuculardan 500tllik olan yeterli mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri