Bu Sistem alınır mı?? Ve 1080pde çok darboğaz olurmu..

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225

1667765186174.png

daha iyi önerileri olan varsa atabilir , ekran kartında nvidia işlemci yönünde amd istiyorum bütçem max 24k

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
O sistem bence alınmaz. Biraz aşabilirsen 13600k 3070 toplayabilirim. Eğer aşamam dersen hazır bakarım.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
O sistem bence alınmaz. Biraz aşabilirsen 13600k 3070 toplayabilirim. Eğer aşamam dersen hazır bakarım.
hocam max 24.5k yapabilirim , ultima 3070 ti olanı almayı düşünüyordum fakat işlemci yetersiz gibi duruyor emin olamadım çok ısınabilir sanki hem 3070 ti biraz zor beslemesi

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Alınmaz bu fiyatlar baya yüksek haqqus daha yeni sistem yaptı ona bakabilirsiniz fiyatı çok daha iyi

Haqqus gen 5 Gencer gaming
hocam ekran kartı yönünde asus veya msi istiyorum gigabyte ekran kartım var ve çok ısınıyor sıkıntılı bence ekran kartları gigabytein o yüzden bilinmedik markaları istemiyorum tüm parçaların bilindik olmasını istiyorum

ve birde ana kart giriş seviyesi hocam

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam max 24.5k yapabilirim , ultima 3070 ti olanı almayı düşünüyordum fakat işlemci yetersiz gibi duruyor emin olamadım çok ısınabilir sanki hem 3070 ti biraz zor beslemesi
Beslemesi zor değil ama bence etmez. öneri yaptım.

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
hocam ekran kartı yönünde asus veya msi istiyorum gigabyte ekran kartım var ve çok ısınıyor sıkıntılı bence ekran kartları gigabytein o yüzden bilinmedik markaları istemiyorum tüm parçaların bilindik olmasını istiyorum

Hocam özelleştirme var diye biliyorum yok mu ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Gigabytenin nesi bilinmedik? Gayet iyi marka. Anakart alırsın içine sinmezse.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Gigabytenin nesi bilinmedik? Gayet iyi marka. Anakart alırsın içine sinmezse.
gigabyte bilindik bir marka fakat soğutması kötü bence hocam onun yerine msi veya asus daha güvenilir geliyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam ultima 3070 ti hakkında ne düşünüyorsunuz ve ince hesaptaki sistem neden alınmaz sizce
Ultima alınır, açıklamadaki de alınır aslında. sistemler aynı performansı verir oyunlarda.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Ekli dosyayı görüntüle 10903

daha iyi önerileri olan varsa atabilir , ekran kartında nvidia işlemci yönünde amd istiyorum bütçem max 24k
Pahalı. Intel kanadinda 12600k barındıran Haqqus Gen 5 var. İllaki AMD diyorsanız akşam hatırlatın bakayım. Ama 25 k bütçeyle o sistemi almazdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri