aynı fiyat daha üste çıkamambütçe nedir ona göre öneri yapalım sistem güzel ama alternatiflere bakmakta fayda var
Hocam siz daha iyi bilirsiniz fakat Asus takıntılı değilse 6800XT daha güçlü bir kart değilmi acabaPaylaşılan 6800XT sistem de güzel ama tüm sistem Asus bence sizin paylaştığınız alınabilir.
Daha güçlü ama tüm parçalar Asus bence güzel olur ve kullanacağı şeye bağlı 3070Ti mantıklı olabilir.Hocam siz daha iyi bilirsiniz fakat Asus takıntılı değilse 6800XT daha güçlü bir kart değilmi acaba
Hocam siz daha iyi bilirsiniz fakat Asus takıntılı değilse 6800XT daha güçlü bir kart değilmi acaba
hocalarım sizin önerdiğiniz sistem sadece oyun odaklı kullanılacaksa iyi olur diye düşünüyorum benim dediğim sistem her şeyiyle kaliteli ve hem oyun tarafında hem yazılım tarafında iyi olduğunu düşünüyorum sadee oyun oynamayacağım yapay zeka işiyle uğraşıyorum nvidia daha iyi sanırsamDaha güçlü ama tüm parçalar Asus bence güzel olur ve kullanacağı şeye bağlı 3070Ti mantıklı olabilir.
Evet Nvidia daha iyi , onu seçmek mantıklı olur.hocalarım sizin önerdiğiniz sistem sadece oyun odaklı kullanılacaksa iyi olur diye düşünüyorum benim dediğim sistem her şeyiyle kaliteli ve hem oyun tarafında hem yazılım tarafında iyi olduğunu düşünüyorum sadee oyun oynamayacağım yapay zeka işiyle uğraşıyorum nvidia daha iyi sanırsam
hocam bazı kişiler 4000 serisini bekle diyor bu fiyata 4000li toplarsın diyor ama bence imkansız şuan bile 3090 kendi başına en düşük 22k iken bile ben 23800 tl ye nasıl 4000 serisi toplayabilirm akıl mantık işi değil siz olsaydınız şimdi bunu mı alırdınız yoksa 4000 serisinimi beklerdinizEvet Nvidia daha iyi , onu seçmek mantıklı olur.
4000 serisi tr fiyatıyla 3090 dan pahalı olur bi yerde görmüştüm kaynağı hatırlamıyorumhocam bazı kişiler 4000 serisini bekle diyor bu fiyata 4000li toplarsın diyor ama bence imkansız şuan bile 3090 kendi başına en düşük 22k iken bile ben 23800 tl ye nasıl 4000 serisi toplayabilirm akıl mantık işi değil siz olsaydınız şimdi bunu mı alırdınız yoksa 4000 serisinimi beklerdiniz
hocam zaten öyle olması lazım şuan 3090 en düşük 22k zaten benim bütçe 23800 tl nasıl alayım 4000 serisi akıl mantık işi değil bazı arkadaşlara anlatamadım yani4000 serisi tr fiyatıyla 3090 dan pahalı olur bi yerde görmüştüm kaynağı hatırlamıyorum
hocam zaten öyle olması lazım şuan 3090 en düşük 22k zaten benim bütçe 23800 tl nasıl alayım 4000 serisi akıl mantık işi değil bazı arkadaşlara anlatamadım yani
Model | Türkiye fiyatı |
---|---|
RTX 4080 (12 GB) | 19.650 TL |
RTX 4080 (16 GB) | 26.200 TL |
RTX 4090 | 34.800 TL |
üff 4080li bir sistem bence en ucuz 40k olurİnternnete bulduğum dolar kuruna göre vergisiz fiyatı bu sonrasını hayal bile edemiyorum
Model Türkiye fiyatı RTX 4080 (12 GB) 19.650 TL RTX 4080 (16 GB) 26.200 TL RTX 4090 34.800 TL
hocam youtubedan bu sistemin testlerini izliyorum fpsler çok düşük anlamadım nedenEvet Nvidia daha iyi , onu seçmek mantıklı olur.
Nasıl çok düşük ? Hangi videoyu izlediniz link atar mısınız ? Birde bu fiyatlarda 4000 serisi ekran kartı ile hayatta sistem kurulamaz.hocam youtubedan bu sistemin testlerini izliyorum fpsler çok düşük anlamadım neden
hocam bazı kişiler bu sisteme çok pahalı diyor ne kadar ucuz olucak merak ediyorumNasıl çok düşük ? Hangi videoyu izlediniz link atar mısınız ? Birde bu fiyatlarda 4000 serisi ekran kartı ile hayatta sistem kurulamaz.
Linkini atabilirmisiniz videonunhocam youtubedan bu sistemin testlerini izliyorum fpsler çok düşük anlamadım neden
Daha ucuza 3070Ti sistem yok diye biliyorum.hocam bazı kişiler bu sisteme çok pahalı diyor ne kadar ucuz olucak merak ediyorum
Linkini atabilirmisiniz videonun
Nasıl çok düşük ? Hangi videoyu izlediniz link atar mısınız ? Birde bu fiyatlarda 4000 serisi ekran kartı ile hayatta sistem kurulamaz.