Bu Sistem Alınır Mı ??

ebugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu sitelerin hepsi güvenli ancak sorun yaşamazsınız diyemem. Kesin bir öneri istersenizeğer kesinlikle tavsiyem Sinerji Bilgisayar olacaktır

KS

ebugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam şikayet sayılarını, çok geç teslimat yaptıklarını ve iade-değişimde sıkıntı çıkardıklarını okudukça çekincem arttı. Ayrıca ben adanada oturuyorum o yüzden bi problem çıktığı zaman yüzyüze konusabilme imkanım yok ve tüm şikayet formlarında müşteri temsilcisine ulaşma probleminden bahsediliyor. O yüzden tercih ettim.
Peki sizce paylaştığım sistem nasıl fiyat-performans olarak değerlendirirsek. Sadece oyun için almayı düşünüyorum pc yi

KS

ebugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Oyunlarda akarsın bu sistemde sıkıntı yok :) Ancak biraz daha uygun fiyata sistemde toplayabiliriz

hocam bu fiyata sistem öneriniz varsa eğer söylerseniz sevinirim

peki bu anakart için ayrı olarak wifi adaptörü almaya gerek var mı yoksa asus tuf b450 pro gaming de wifi özelliği de bulunuyor mu?

KS

ebugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Diğer sistemlerin bu sisteme göre avantajı SSD bölümünde karşımıza çıkıyor. Attığım bilgisyarda mesela M2 bir ssd yer alıyor. Kasa Cooler Master gibi :) Her sistemin bir avantajı var

KS

ebugra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Diğer sistemlerin bu sisteme göre avantajı SSD bölümünde karşımıza çıkıyor. Attığım bilgisyarda mesela M2 bir ssd yer alıyor. Kasa Cooler Master gibi :) Her sistemin bir avantajı var
hocam peki vatandaki sistem içinm için ekstra olarak wifi adaptörü almaya gerek var mı yoksa wifi bağlantısı da mevcut mu anakart içinde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri