Bu sistem alınır mı?

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bu sistemde sadece PSU değiştirsen yeterli olacaktır. Parçaların hepsi güzel günümüzde kullanılan parçalar. MLD ssd kötü değil. Sadece Dram yok.

PSU bir süre idare eder ama diğer parçaların daha sağlıklı korunması için değiştirilmesi daha iyi olur. Hector-Power geri ödeme olmadan bile çok güzel sistemdi bence. Onu alabilseydiniz iyi olurdu. Sağlık olsun. Bu sistemde tek gereken PSU değişimi olur. Hayırlı olsun.
Hocam bu sistem de ki kasanın dezavantajı nedir mesh olmadığı içni mi değiştirmemi öneriyorlar?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ne gibi değişiklikler yapılır? yapılması zorunlu mudur?
F/P ürünü olduğunu düşünüyorum. Itopyadaki Hector-POWER pc bugün almıştım ama satılmış:( bu pc ne gibi değişikliklerle onun ayarına getirilebilir
Hector-Power sadece işlemci farkı vardı i512500
Hocam bu arada 16k ya en iyi sistem bence .

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam bu sistem de ki kasanın dezavantajı nedir mesh olmadığı içni mi değiştirmemi öneriyorlar?
Kasa değil güç kaynağı kasa kötü değil önü mesh zaten yeterli soğutmayı sağlar. Güç kaynağı pek iyi değil o yüzden güç kaynağını değiştirmen yeterli olacaktır. Kasayı bu şekilde alıp güç kaynağını 2. el satış platformları üzerinden satabilirsin onun yerine bütçe söylersen güç kaynağı önerisi yapabiliriz.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kasa değil güç kaynağı kasa kötü değil önü mesh zaten yeterli soğutmayı sağlar. Güç kaynağı pek iyi değil o yüzden güç kaynağını değiştirmen yeterli olacaktır. Kasayı bu şekilde alıp güç kaynağını 2. el satış platformları üzerinden satabilirsin onun yerine bütçe söylersen güç kaynağı önerisi yapabiliriz.
Hocam psu için bütçe sıkıntı değil kasayı sipariş eder kargo gelmeden vatan bilgisayardan almış olurum. Sadece 5600 ile 12.400f arasında kaldım

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam bu 16k olan sistem 5k monitör 21k yapıyor 2.5k diyelim psu ve soğutucu için sıvı soğutucu istemiyorum
2.5k fazla bile dostum. Güç kaynağı için önerim bu.

Soğutucu için önerlerim. İkiside olabilir beğendiğini seçebilirsin.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
2.5k fazla bile dostum. Güç kaynağı için önerim bu.

Soğutucu için önerlerim. İkiside olabilir beğendiğini seçebilirsin.
Hocam sinerji yada itopyadan öneriler çok iyi olurdu sağol ama kredi kartını başkasına çektirip taksit ödemeyi planlıyorum 2 yerden alıcam toplam umarım anlayışla karşılarsın beni

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam sinerji yada itopyadan öneriler çok iyi olurdu sağol ama kredi kartını başkasına çektirip taksit ödemeyi planlıyorum 2 yerden alıcam toplam umarım anlayışla karşılarsın beni
Anladım dostum sıkıntı değil oralardan bakabiliriz. Biraz beklersen öneri yaparım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri