Stok bekleyebilirsin belki gelebilir yada arayıp sor şu sistem için stok gelir mi diye?hocam bugün almaya siteye girdim ortada sistem yok daha dün gece bakmıştım
Stok bekleyebilirsin belki gelebilir yada arayıp sor şu sistem için stok gelir mi diye?hocam bugün almaya siteye girdim ortada sistem yok daha dün gece bakmıştım
Söylediğim değişiklikşerle 2k yanyakın oluyor ama değmez diyorsanız o sinerjideki sistemde olur tabi.1 k değil 2k fark var. Değmez.
Hocam bu sistem de ki kasanın dezavantajı nedir mesh olmadığı içni mi değiştirmemi öneriyorlar?Bu sistemde sadece PSU değiştirsen yeterli olacaktır. Parçaların hepsi güzel günümüzde kullanılan parçalar. MLD ssd kötü değil. Sadece Dram yok.
PSU bir süre idare eder ama diğer parçaların daha sağlıklı korunması için değiştirilmesi daha iyi olur. Hector-Power geri ödeme olmadan bile çok güzel sistemdi bence. Onu alabilseydiniz iyi olurdu. Sağlık olsun. Bu sistemde tek gereken PSU değişimi olur. Hayırlı olsun.
Hocam bu arada 16k ya en iyi sistem bence .Ne gibi değişiklikler yapılır? yapılması zorunlu mudur?![]()
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
F/P ürünü olduğunu düşünüyorum. Itopyadaki Hector-POWER pc bugün almıştım ama satılmışbu pc ne gibi değişikliklerle onun ayarına getirilebilir
Hector-Power sadece işlemci farkı vardı i512500
Hocam 2k işlemci soğutucu artı fanlarla desteklesemSöylediğim değişiklikşerle 2k yanyakın oluyor ama değmez diyorsanız o sinerjideki sistemde olur tabi.
Olabilir.Hocam 2k işlemci soğutucu artı fanlarla desteklesem
Kasa değil güç kaynağı kasa kötü değil önü mesh zaten yeterli soğutmayı sağlar. Güç kaynağı pek iyi değil o yüzden güç kaynağını değiştirmen yeterli olacaktır. Kasayı bu şekilde alıp güç kaynağını 2. el satış platformları üzerinden satabilirsin onun yerine bütçe söylersen güç kaynağı önerisi yapabiliriz.Hocam bu sistem de ki kasanın dezavantajı nedir mesh olmadığı içni mi değiştirmemi öneriyorlar?
Hocam psu için bütçe sıkıntı değil kasayı sipariş eder kargo gelmeden vatan bilgisayardan almış olurum. Sadece 5600 ile 12.400f arasında kaldımKasa değil güç kaynağı kasa kötü değil önü mesh zaten yeterli soğutmayı sağlar. Güç kaynağı pek iyi değil o yüzden güç kaynağını değiştirmen yeterli olacaktır. Kasayı bu şekilde alıp güç kaynağını 2. el satış platformları üzerinden satabilirsin onun yerine bütçe söylersen güç kaynağı önerisi yapabiliriz.
12400f daha iyi hocam.Hocam psu için bütçe sıkıntı değil kasayı sipariş eder kargo gelmeden vatan bilgisayardan almış olurum. Sadece 5600 ile 12.400f arasında kaldım
Hocam biliyorum fakat 1-2 k fiyat farkı bindiriyorum gaming gen de ki ile Hectorde 12500 olunca 12400f zoruma gidiyor12400f daha iyi hocam.
12400f ve 12500 arasında pek fark olacağını sanmıyorum.Hocam biliyorum fakat 1-2 k fiyat farkı bindiriyorum gaming gen de ki ile Hectorde 12500 olunca 12400f zoruma gidiyor![]()
2k fiyat farkına 12400f değmez dostum. 300 - 400 TL oynasa 12400f al derdim ama bence gerek yok.Hocam biliyorum fakat 1-2 k fiyat farkı bindiriyorum gaming gen de ki ile Hectorde 12500 olunca 12400f zoruma gidiyor![]()
Hocam psu ve monitör önerisi alabilir miyim 4-5k monitöre harcıyacam2k fiyat farkına 12400f değmez dostum. 300 - 400 TL oynasa 12400f al derdim ama bence gerek yok.
O fiyatta alabileceğin en iyi monitör budur.Hocam psu ve monitör önerisi alabilir miyim 4-5k monitöre harcıyacam
Psu ve işlemci soğutucu önerisi
Hocam bu 16k olan sistem 5k monitör 21k yapıyor 2.5k diyelim psu ve soğutucu için sıvı soğutucu istemiyorumO fiyatta alabileceğin en iyi monitör budur.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
PSU ve İşlemci soğutucusu için bütçe nedir ?
2.5k fazla bile dostum. Güç kaynağı için önerim bu.Hocam bu 16k olan sistem 5k monitör 21k yapıyor 2.5k diyelim psu ve soğutucu için sıvı soğutucu istemiyorum
5600 için sıvı soğutmaya gerek yok zaten kuletipi iş görür.Hocam bu 16k olan sistem 5k monitör 21k yapıyor 2.5k diyelim psu ve soğutucu için sıvı soğutucu istemiyorum
Hocam sinerji yada itopyadan öneriler çok iyi olurdu sağol ama kredi kartını başkasına çektirip taksit ödemeyi planlıyorum 2 yerden alıcam toplam umarım anlayışla karşılarsın beni2.5k fazla bile dostum. Güç kaynağı için önerim bu.
![]()
Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Soğutucu için önerlerim. İkiside olabilir beğendiğini seçebilirsin.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Enermax ETS-F40-FS ARGB CPU Soğutucu +200W TDP Intel/AMD Ryzen için, 14 cm PWM Yüksek Basınçlı Silent ARGB Fan; ETS-F40-BK-ARGB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Enermax ETS-F40-FS ARGB CPU Soğutucu +200W TDP Intel/AMD Ryzen için, 14 cm PWM Yüksek Basınçlı Silent ARGB Fan; ETS-F40-BK-ARGB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Anladım dostum sıkıntı değil oralardan bakabiliriz. Biraz beklersen öneri yaparım.Hocam sinerji yada itopyadan öneriler çok iyi olurdu sağol ama kredi kartını başkasına çektirip taksit ödemeyi planlıyorum 2 yerden alıcam toplam umarım anlayışla karşılarsın beni