Bu sistem alınır mı?

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Soğutucu olarakta sinerjiden bu olabilir.
Hocam ben hectorü bütçem nedeniyle 2k kullanmak isteyip 1080p kullanıcaktım 5600 2 k da darboğaz sonuçları ortaya koyarmı

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
2. el olarak kendi soğutucunu muhtemelen 500 TL civarına satabilirsin en fazla.
Olsun 16k sistem için aslında pek de önemli değil kafamda kalan tek soru youtube test videolarına bakıyorum 12400f ile 5600 arasında 2k da farklar var çok değil ama var hocam

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hayır tam tersine 2k da darboğaz azalır her zaman.
Hocam genel olarak yüksek oyunlarda (hikaye oyunları) fps daralması yaşarmıyım peki ben pcden o kadar anlayan bir insan değilim sadece oyun oynuycam ama iyi bir sistem istiyorum aynı zamanda

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam genel olarak yüksek oyunlarda (hikaye oyunları) fps daralması yaşarmıyım peki ben pcden o kadar anlayan bir insan değilim sadece oyun oynuycam ama iyi bir sistem istiyorum aynı zamanda
Hayır neden yaşayasın ki. İşlemcinin performansı belli ekran kartının performansı belli. Sıcaklık sorunu veya yazılım hatası yaşamadığın sürece hiç bir sıkıntı olmaz uzun yıllar bu sistemi kullanabilirsin.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
2000 TL ye değmez o farklar.
Hocam zaten 5-6 ay bu sistemde takılır bütçem yerine gelince yükseltmeye başlarım sistemimi ben devam ettircem başlamgıç için iyi bir sistem istiyorum 5600 5-6 ay beni iyi götürsün yeter sadece 2k ekran çok iyi oldu hevtor powerda 2k ekran almak istemiyordum şahsen

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam zaten 5-6 ay bu sistemde takılır bütçem yerine gelince yükseltmeye başlarım sistemimi ben devam ettircem başlamgıç için iyi bir sistem istiyorum 5600 5-6 ay beni iyi götürsün yeter sadece 2k ekran çok iyi oldu hevtor powerda 2k ekran almak istemiyordum şahsen
Bu sistemin hakkı 2k ekran zaten dostum. Başlangıç için gayet iyi bir sistem hatta. 5-6 ay çok kısa bir süre bu sisteme upgrade yapmak için bence. Biraz daha biriktirip 1 kat üzerine çıkacağına zamanı geldiğinde 2 kat çıkarsın. Sürekli değiştirmeye gerek yok bence.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocam çok sağol gerçekten teşekkür ederim şimdi bir fiyat toplamı yapmam gerek :)
Bu sistemin hakkı 2k ekran zaten dostum. Başlangıç için gayet iyi bir sistem hatta. 5-6 ay çok kısa bir süre bu sisteme upgrade yapmak için bence. Biraz daha biriktirip 1 kat üzerine çıkacağına zamanı geldiğinde 2 kat çıkarsın. Sürekli değiştirmeye gerek yok bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri