ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

12500 bütçem var alınır mı başka öneriniz var mıdır?
İtoyadaki alınır mıEkran kartı rx6600 - PSU deep Cool seçerek alabilirsiniz.
![]()
HAQQUS- 3 IN 1 / INTEL i3-12100F / GTX-1650 # RTX 3050 # RX6600 / 480 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Alınır ama o fiyata değil. Daha uygun olması lazım.İtoyadaki alınır mı
Bulduğum en ucuzu buyduAlınır ama o fiyata değil. Daha uygun olması lazım.
O bütçe de 3050 yada RX6600 ile Haqqus sistemi alın. Performans olarak çok fark var. 1660S alırsanız üzülürsünüz.Bulduğum en ucuzu buydu
Bizim paylastiklarimiz daha performanslı.İtoyadaki alınır mı
Kasayı rampage yaparsam sorun olur mu psu sorun çıkarır mıO bütçe de 3050 yada RX6600 ile Haqqus sistemi alın. Performans olarak çok fark var. 1660S alırsanız üzülürsünüz.
İki kasada pek kaliteli değil o yüzden beyaz ve şık duruyor performax kalabilir (bence). PSU da çok kötü değil galiba kullanılır.Kasayı rampage yaparsam sorun olur mu psu sorun çıkarır mı
Psu güzel performaxın kasa kalitesi idealdır sadece psu dandik olur benim yaptıgım gibi bi 650w deepcool işi çözerİki kasada pek kaliteli değil o yüzden beyaz ve şık duruyor performax kalabilir (bence). PSU da çok kötü değil galiba kullanılır.
rampage psu'su yeterli değil sizi çok götürmez.Kasayı rampage yaparsam sorun olur mu psu sorun çıkarır mı
Deepcool seçili olacak şekilde söylemiştim aslında ama belirtmemişim.Psu güzel performaxın kasa kalitesi idealdır sadece psu dandik olur benim yaptıgım gibi bi 650w deepcool işi çözer
Deep cool psu sorun çıkarır mırampage psu'su yeterli değil sizi çok götürmez.
Beyaz rengi çok hoşuma gitmiyor çok bi fark olur mu rampage ya da hiperi seçsemİki kasada pek kaliteli değil o yüzden beyaz ve şık duruyor performax kalabilir (bence). PSU da çok kötü değil galiba kullanılır.
Lian Li almalısın bence.Beyaz rengi çok hoşuma gitmiyor çok bi fark olur mu rampage ya da hiperi seçsem
Bütçeyi aşıyo çok bi fark olur muLian Li almalısın bence.