Gaming gecesi ile birlikte 700 tl indirimli hali
evet şimdi gördüm ve beklemeye karar verdim,sistemin yayınlanma saaati belli mi peki ?Satın alma imkanınız var mı bilmiyorum.
Ama Pazar günü itopya'nın Airport AVM mağazasında bundan daha iyi bir sistem satılacak.
İlgili konu linki;
Önemli Duyuru - PC Hocası Yeni Sistem Detayları
Merhaba arkadaşlar, Pazar günü üst seviye sistem toplama rehberi yapacağız. Fiyatı mükemmel, smokinlik bir sistem. Ancak smokin giymeyeceğim. Çünkü sistem mağazaya özel olacak. Ekran kartı RTX serisi olacak. Tek ekran kartı fiyatına kaliteli Mesh kasa, kaliteli 750W PSU, Intel CPU, 16GB RAM ve...forum.pchocasi.com.tr
17.30 büyük ihtimal.evet şimdi gördüm ve beklemeye karar verdim,sistemin yayınlanma saaati belli mi peki ?
Konuyu incelerseniz bununla ilgili pek çok soru sorduk. Farklı cevaplar aldık.evet şimdi gördüm ve beklemeye karar verdim,sistemin yayınlanma saaati belli mi peki ?
evet şimdi inceliyordum.Yarın arkadaşımla gitmeyi düşünüyordum pc mağazalarına airport avmye de gidip bilgi almaya çalışacağımKonuyu incelerseniz bununla ilgili pek çok soru sorduk. Farklı cevaplar aldık.
Ekli dosyayı görüntüle 8788
evet şimdi gördüm ve beklemeye karar verdim,sistemin yayınlanma saaati belli mi peki ?