Fiyat diğer sitelerdeki benzer hazır sistemlere göre biraz daha düşük. (R5 5500 + RX 6600)Gösterilen sistem nasıl acaba fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Dostum ben forumda yeniyim, PCH nin çıkaracağı yeni sistem forumun ana sayfasında mı gözükecek tam olarak nasıl burdan takip edebilirim.İyi sistem işlemci olarak 5600 tercih ederdim açıkçası.Birde PCH yeni sistem çıkartacak eğer forumu takip ederseniz çıkacak sistem hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Onun için Forumda konu olarak açılıyor Başında Önemli ibaresi oluyor onlara dikkat edebilirsiniz yada üyelerde açabiliyor bazen PCH gelip sistemle alakalı bilgilerde veriyor konularda bütçe olarak hangi aralıkta olacağı,işlemci olarak intel mi amd vb.Dostum ben forumda yeniyim, PCH nin çıkaracağı yeni sistem forumun ana sayfasında mı gözükecek tam olarak nasıl burdan takip edebilirim.
Forumda konusu açılıyor.Dostum ben forumda yeniyim, PCH nin çıkaracağı yeni sistem forumun ana sayfasında mı gözükecek tam olarak nasıl burdan takip edebilirim.
Dostum ben forumda yeniyim, PCH nin çıkaracağı yeni sistem forumun ana sayfasında mı gözükecek tam olarak nasıl burdan takip edebilirim.
Alınır fiyat olarak da güzel bir değerde.Gösterilen sistem nasıl acaba fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Çok sağolun hocam takipteyimOnun için Forumda konu olarak açılıyor Başında Önemli ibaresi oluyor onlara dikkat edebilirsiniz yada üyelerde açabiliyor bazen PCH gelip sistemle alakalı bilgilerde veriyor konularda bütçe olarak hangi aralıkta olacağı,işlemci olarak intel mi amd vb.