Soru Bu Sistem Alınır Mı?

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
fena değil dostum, ekran kartını özelleştirebiliyorsan asus, msi vs. gibi daha da tadından yenmez...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691
KS

Cna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://pckolik.com/urun/alfaward-o...tm_medium=youtube&utm_campaign=sistem_toplama yeni toplanmış bir sistem alınır mı sizce? 1080p de 360Hz Asus Rog Swift monitör ile kullanacağım. (Valorant)
Bu linkteki sistem ile aşağıda ki sistem (46.5k) arasındayım sizce hangisi daha mantıklı?

Ekran görüntüsü 2023-04-07 224739.png

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
KS

Cna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
240mm sogutucu o ıslemcıye render vs yaıcaksan diline dolaşmaz

12700f yerıne 13600k olsa daha ıyı olucaktır
İşlemcide değişiklik yapma fırsatı sunmuyor upgrade yapabilsem işlemciyi direkt alacağım ama malesef

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691
İşlemcide değişiklik yapma fırsatı sunmuyor upgrade yapabilsem işlemciyi direkt alacağım ama malesef
Dostum onerime cevap vermedin istersen toplama yap işlemcinin yüksek al böylece valoda daha fazla fps ile rahat akici oynuyabilirsin

KS

Cna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum onerime cevap vermedin istersen toplama yap işlemcinin yüksek al böylece valoda daha fazla fps ile rahat akici oynuyabilirsin
Toplama yapmak istemediğim geri dönüş yapamadım sana teşekkür ederim hazır sistem tercih ediyorum çünkü bilgisayar parçalarından anlamıyorum herhangi bir sorun parça bozukluğu yada uyuşmazlığıyla uğraşmak istemiyorum

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,003
Toplama yapmak istemediğim geri dönüş yapamadım sana teşekkür ederim hazır sistem tercih ediyorum çünkü bilgisayar parçalarından anlamıyorum herhangi bir sorun parça bozukluğu yada uyuşmazlığıyla uğraşmak istemiyorum
Önemli olan sistemin iyi ve fiyatının uygun olması parçaların montajı zor birşey değil.

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
overclock yapmayı düşünmüyorsan işlemci gayet güzel düşük w değerlerinde yüksek performans sağlıyor.. bende bu işlemciyi kullanıyorum.. ne render nede oyunlarda sorun yaşadım max sıcaklık çok nadir 65 dereceyi görüyor genel olarak 50-60 derece sıcaklıkta..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691
Vatan a toplatabilirsin 200 300 tl ye veya pch garaj açık oraya yaz mail olarak bakarlar sonra dönüş sağlarlar

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
Teşekkür ederim görüşleriniz için bi araştırma yapıcam o konuda, son olarak bu sistem hakkında yorumunuzu alabilir miyim beğendiğim bir sistem alabileceklerim arasında Game Garaj sitesi üzerinden
Sahsen bu kadar yuksek butceye çıkıp gainward pny gibi kartlara bakmam . Min asus tuf olur. Kaldı ki tuf kartların da kaliteleri çok üst degil sadece marka

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri