güvenilir en iyi site denebilirGaming gen Tr Mantis 5500 sistemi alicam fakat gaming gen tr hakkında kötü şeyler gördüm güvenilir midir?
Youtubeda burdan aldığıma pişman oldum gibi şeyler gördüm,güvenilir en iyi site denebilir
Gencerden almada hocam indirimde sistem alak dedik bi gara tiye yollicaz karti telefon acmiyorlar şikayet vardan bilet olusturdum anca oyle ulastilar bi urun yolladik musteri şikayeti kismiji vs yanlis yazmislar bosu bosjna bekledikGaming gen Tr Mantis 5500 sistemi alicam fakat gaming gen tr hakkında kötü şeyler gördüm güvenilir midir?
coil whine ile gaming gen tr nin alakasını anlamadım ama 100bin kişiden 100 kişi sorun alıyor normal gayetYoutubeda burdan aldığıma pişman oldum gibi şeyler gördüm,
ve çoğu kişinin burdan aldığı sistemin ekran kartında coil whine çıkıyor
Peki aldığımda coil whine çıkarsa bu site değişimini fln yapar mı?coil whine ile gaming gen tr nin alakasını anlamadım ama 100bin kişiden 100 kişi sorun alıyor normal gayet
hiçbir yer yapmaz amd firması bile yapmıyorPeki aldığımda coil whine çıkarsa bu site değişimini fln yapar mı?
Alcağım sistemdeki ekran kartı asus marka garanti dahilinde asusa göndereceğim yanihiçbir yer yapmaz amd firması bile yapmıyor
göndersende değişmezAlcağım sistemdeki ekran kartı asus marka garanti dahilinde asusa göndereceğim yani
Anladım teşekkür ettimgöndersende değişmez
önemli değil sadece ses olduğu için değiştirmiyorlar performansa bir etkisi yokAnladım teşekkür ettim