- Tepki
- 20
- Konu Sahibi
Klavyeyi begenmedim onu degistirebilir misin mümkün blue switch ve beyaz olsun blue yoksa red de oluro zaman gamebooster gb2428ff alın, lory biraz kızacak ama olsun![]()
Klavyeyi begenmedim onu degistirebilir misin mümkün blue switch ve beyaz olsun blue yoksa red de oluro zaman gamebooster gb2428ff alın, lory biraz kızacak ama olsun![]()
yellow ile red çok benzer zatenKlavyeyi begenmedim onu degistirebilir misin mümkün blue switch ve beyaz olsun blue yoksa red de olur
Yellow istemiyorum zaten blue veya redyellow ile red çok benzer zaten
Dostum nedeni nedir ona göre önerelim? Neden red veya blueYellow istemiyorum zaten blue veya red
Yellow red gibi sadece daha hassas basim hissi daha iyi merak etme sorun olursturmazYellow istemiyorum zaten blue veya red
Sesleri hoşuma gidiyor digerlerini alıp bir kaç ay kullanmaktansa istediklerimi alıp uzun süre kullanıcamDostum nedeni nedir ona göre önerelim? Neden red veya blue
Sesleri hoşuma gidiyor digerlerini alıp bir kaç ay kullanmaktansa istediklerimi alıp uzun süre kullanıcam
Ah bide ne dediğini anlasam
seslerinde fark yok dostum.Sesleri hoşuma gidiyor digerlerini alıp bir kaç ay kullanmaktansa istediklerimi alıp uzun süre kullanıcam
Tamam öyleyse ondan olsun ama klavyeyi degistir baska bi model atabilir misin mümkünseseslerinde fark yok dostum.
başka düzgün yok hocam.Tamam öyleyse ondan olsun ama klavyeyi degistir baska bi model atabilir misin mümkünse
Rk61 e ne dersin?başka düzgün yok hocam.
Beyaz fiyatı biraz fazla degil miRk61 e ne dersin?
Pahalı şu an.
Onun yerine bunu alırdım
https://wraithesports.com/products/...products/darmoshark-k5-mekanik-klavye[/QUOTE]begenmedim dedigim gibi mümkünse beyaz olsun
Benim kendi bütçeme uyanı siz begenmiyorsunuzdostum diyorsun ki beyaz olsun şöyle olsun böyle olsun ben bunu beğenmedim ama bütçem 1.5k anca
beğenmiyoruz değil istiyorsan al, alıp sorun yaşayacak olan sen olursunBenim kendi bütçeme uyanı siz begenmiyorsunuz
İste o yüzden anlayan kisilere soruyorum sorun yasamamak için napabilirim bütçem bu kadar istediğim özellikleri söylüyorum bendebeğenmiyoruz değil istiyorsan al, alıp sorun yaşayacak olan sen olursun
kemove k68 işte hocamİste o yüzden anlayan kisilere soruyorum sorun yasamamak için napabilirim bütçem bu kadar istediğim özellikleri söylüyorum bende