Bu Sistem Alınır Mı?

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Arkadaşlar bi arkadaşım bu sistemi bana yolladı sizce bu sistem alınır mı eğer alınır derseniz ekran kartı inno3d mi yoksa palit mi olmalı veya değiştirilmesi gereken başka bişey var mı?
https://www.gamegaraj.com/urun/morgana-5a-4070/

Son düzenleme:

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
4070 ve ryzen 5600 için oldukça iyi bir fiyat. Bence alınır, hatta ben 32 gb ram yapıp öyle alırdım. Ekran kartı için de çok bir şey diyemem ancak inno 2-3 fps fazla veriyor sanırım. Hepsi 4070 sonuçta.

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
4070 ve ryzen 5600 için oldukça iyi bir fiyat. Bence alınır, hatta ben 32 gb ram yapıp öyle alırdım. Ekran kartı için de çok bir şey diyemem ancak inno 2-3 fps fazla veriyor sanırım. Hepsi 4070 sonuçta.
arkadaşın bütçesi sınırlı herşeyi baştan alıyor ramini yükseltebileceğini sanmıyorum fakat ekran kartı hakkında hangisinin soğutması daha iyidir acaba ilk defa bilgisayar alıyor en onun adına en iyisi olsun istiyorum

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
arkadaşın bütçesi sınırlı herşeyi baştan alıyor ramini yükseltebileceğini sanmıyorum fakat ekran kartı hakkında hangisinin soğutması daha iyidir acaba ilk defa bilgisayar alıyor en onun adına en iyisi olsun istiyorum
Soğutucuları hakkında hiç fikrim yok. Şimdiye kadar sadece Asus ve MSI kullandım. Bu arada arkadaşınız bu sistemi 1080p monitörde kullanacaksa bir miktar darboğaz oluşabilir. İlerleyen süreçte de en çok yükseltebileceği işlemci 5800x3d ve ddr5 desteği yok. Bunları göz önünde bulundurarak alın. İlerleyen süreçte upgrade düşünüyorsa bu fiyatlara 7500f sistemler bulunabilir diye düşünüyorum.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Monitör olarak ne almayı düşünüyor veya elinde ne var arkadaşın

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Monitörü link olarak atabilir misin ? 2K istiyorsa bu sistem gayet iyi ddr5 olsa daha iyi olurdu ama fiyatına göre gayet iyi ve ekran kartını inno3d yapmasını öneririm.

KS

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221