Soru Bu Sistem Alınır Mı?

KS

Emrexx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Katılıyorum. Kozmetiğe önem verdiğim için beyazını seçtim. Kapalı kasa alacak olsam çok daha ucuz tutardı, sırf beyaz olsun diye pahalı pahalı aldım her şeyi :D
Güle güle kullanın. Beyaz cidden çok güzel duruyor bende akvaryum kasa beyaz düşünüyorum :D

KayraBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pc hocası 47k ya 5070li sistem toplamışken attığınız sisteme 89k vermek çok saçma ve gereksiz. Bunlara o paraları vermektense bi alt serinin daha güzel modellerinden bilgisayar toplamak daha akıllıca olur. Veya daha uygun fiyatlı, fiyatını hakedecek şekilde sistemler. 5070ti nasıl 89k çok fazla.

Orası vatan bilgisayar hocam. 100k demediğine dua etmek gerek.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Orası vatan bilgisayar hocam. 100k demediğine dua etmek gerek.
Neden öyle dediniz her sitede pahalı saçma fiyatlı ürün olabiliyor. İmzamdaki sistemi vatandan toplamıştım mesela o dönem en uyguna yapabileceğim parçaları ordan bulmuştum. Mönitörüde başka yerden almıştım. Kurulumu testi orada yapıldı telefondada her aradıgımda ulabilmiştim. Yani sorun yaşamadım hiç. Genel 5xxx serisi fiyatlarının oturmaması ve stok azlığı durumunda hazır sistemleri ucuzlama durumu oldugundan böyle anormal fiyatlar mevcut heryerde malesef

KayraBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Neden öyle dediniz her sitede pahalı saçma fiyatlı ürün olabiliyor. İmzamdaki sistemi vatandan toplamıştım mesela o dönem en uyguna yapabileceğim parçaları ordan bulmuştum. Mönitörüde başka yerden almıştım. Kurulumu testi orada yapıldı telefondada her aradıgımda ulabilmiştim. Yani sorun yaşamadım hiç. Genel 5xxx serisi fiyatlarının oturmaması ve stok azlığı durumunda hazır sistemleri ucuzlama durumu oldugundan böyle anormal fiyatlar mevcut heryerde malesef
Bende hangi teknoloji ürünün fiyatına baksam vatan hep pahalı oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri