Öneri Bu Sistem Alınır Mı?

Gürkanan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
r79800x3d
Ekran Kartı
5070ti
Merhaba, 90K bandında 5070 Ti R7 9800x3D bir setup düşünüyorum. Bu sistemi birkaç değişiklik yaparak alacağım, yapacağım değişiklikler:

İşlemci: R7 9800x3D.
Sıvı soğutma: ASUS Prime LC360.
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB.
SSD: Lexar LNM1090 1TB.

Bu değişikler yapılarak 90K oluyor, sizce bu sistem bu paraya alınır mı? Parça kalitesi nasıldır veya bu sistem fiyatı bandında başka öneri siteminiz var mıdır?

KS

Gürkanan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hazır sistem olması şart mı?
Sanırım 10 konu açtıysam 9 unda aynı mesaj açıkcası toplama yapmaya korkuyorum yani hayatımda hiç toplama bilgisayar yapmadım ayrıca parçaları tek tek alacağım için bir sorun çıkarsa tek tek aldığım yerlerle ilgilenmem lazım anlayacağınız toplama hakkında fikrim yok

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Sanırım 10 konu açtıysam 9 unda aynı mesaj açıkcası toplama yapmaya korkuyorum yani hayatımda hiç toplama bilgisayar yapmadım ayrıca parçaları tek tek alacağım için bir sorun çıkarsa tek tek aldığım yerlerle ilgilenmem lazım anlayacağınız toplama hakkında fikrim yok
93k ya 5080 7800x3d sistem toplanıyor. 90k ya 9800x3d 5070ti toplanır üst seviye parçalarla sizin attığınız sistemde anakart en giriş seviye anakart. Toplama konusu ise youtube montaj videolarından bakılarak çok rahat yapılır: Ya da etrafınızda bulunan bilgisayarcılara ücretiyle montaj yaptırabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri