Fırsat Bu Sistem Alınır Mı?

cQti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
7800x3d
Ekran Kartı
9070xt
Merhabalar https://www.incehesap.com/negatron-oem-paket-fiyati-58697/ bu sistem kısa süreliğine stokları sınırlı olarak gelmiş ben bu sistemi :
420 tl fark olan segotep enduro+ kasa
Lian li sıvı soğutma
Gerekiyor ise b650m s2h yada b650m-B pro msi anakart
parçalarını yükselterek almak istiyorum sizce nasıldır?

Son düzenleme:

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhabalar https://www.incehesap.com/negatron-oem-paket-fiyati-58697/ bu sistem kısa süreliğine stokları sınırlı olarak gelmiş ben bu sistemi :
420 tl fark olan segotep enduro+ kasa
Lian li sıvı soğutma
Gerekiyor ise b650m s2h yada b650m-B pro msi anakart
parçalarını yükselterek almak istiyorum sizce nasıldır?
Hocam gayet iyi ama anakart yükseltmesi gereksiz zaten benzerler onun yerine ram patriot viper yapın,ssd nv3 yerine k3000 alın çok daha kaliteli ve 200tl daha ucuz,

KS

cQti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam gayet iyi ama anakart yükseltmesi gereksiz zaten benzerler onun yerine ram patriot viper yapın,ssd nv3 yerine k3000 alın çok daha kaliteli ve 200tl daha ucuz,
hocam ram i yükseltecek param yok sanırım ama onun dışında dediklerinizi yapsam pc çok okay olur anladığım kadarıyla

sanırsam patriot rami seçersem 16 gb a düşecek ramler cl değeri fazla olsa bile bence 32 olsun gerekiyosa ilerde para biriktirip yeni ram alırım

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
hocam ram i yükseltecek param yok sanırım ama onun dışında dediklerinizi yapsam pc çok okay olur anladığım kadarıyla
Evet ama rami yükseltseniz daha iyi olurdu ama bütçe yoksa dediğiniz gibi iyi sistem.

KS

cQti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet ama rami yükseltseniz daha iyi olurdu ama bütçe yoksa dediğiniz gibi iyi sistem.
akım korumalı priz alacağım için psu dan korkmuyorum ama anakart konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Anakarttan çok anlamıyorum marka konusunda sakıncam yok ama internette de bişiler bulamadım

1764350764629.png
bu şekilde oldu son olarak sizde beğendiyseniz almayı kesinleştirdim umarım stokları bitmez

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
akım korumalı priz alacağım için psu dan korkmuyorum ama anakart konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Anakarttan çok anlamıyorum marka konusunda sakıncam yok ama internette de bişiler bulamadım

Ekli dosyayı görüntüle 44980bu şekilde oldu son olarak sizde beğendiyseniz almayı kesinleştirdim umarım stokları bitmez
Gayet güzel hocam anakartta sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum birçok kişide colorful anakartlar var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri