- Tepki
- 19
Bu sistem alinirmi ben kendim hesapladım bu tarz toplama 26k falan yapıyor monitorsüz klavyesiz mouse suz
Pardon linki koymayı unutmuşumsistem ?
sistem ?
Alınmaz aşırı pahalıPardon linki koymayı unutmuşum
INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 OC - PRO H610M-B - KINGSTON 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 OC - PRO H610M-B - KINGSTON 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sizin bi öneriniz varmı bu tarz bi sistemAlınmaz aşırı pahalı
Ben amd almayı pek düşünmüyorum amacım yayın açmak çünkü![]()
BLADE-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ve bütçeyi aşıyor baya![]()
BLADE-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Amd derken işlemci mi ? Amd daha iyi yayınlar için kim dedi size intel yayın için daha iyi diye ?Ben amd almayı pek düşünmüyorum amacım yayın açmak çünkü
Hocam technopat ta gördüm amd 5 5600 vs i5 12400f diye bi konuda konuyu açan kişinin amacı benle aynı idi oraya intel yayın için daha uygun demişti biri kim olduğunu hatırlamıyorumAmd derken işlemci mi ? Amd daha iyi yayınlar için kim dedi size intel yayın için daha iyi diye ?
@Greewe hocam sizin düşünceniz nedirPardon linki koymayı unutmuşum
INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 OC - PRO H610M-B - KINGSTON 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 OC - PRO H610M-B - KINGSTON 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayır yanlış bilgi bakabilirsin tüm Yayıncılar amd işlemci kullanır sebebi çoklu çekirdekten yararlanabilmek için buda en iyi amd nin işiHocam technopat ta gördüm amd 5 5600 vs i5 12400f diye bi konuda konuyu açan kişinin amacı benle aynı idi oraya intel yayın için daha uygun demişti biri kim olduğunu hatırlamıyorum
@Greewe hocam sizin düşünceniz nedir
Çooook teşekkür ederim hocamİNTEL VE NDİVA İSTİYORSAN BUNA BAK
https://www.vatanbilgisayar.com/int...c8g-prime-h610m-k-vrucial-500gb-ssd-16gb.html İ
Peki hocam bi 20k yı geçmeyecek sistem öneririmisinizHayır yanlış bilgi bakabilirsin tüm Yayıncılar amd işlemci kullanır sebebi çoklu çekirdekten yararlanabilmek için buda en iyi amd nin işi
Rica ederim ama sadece mağazada var ona göreÇooook teşekkür ederim hocam
Yayın açamazsın yanlız hem yayın hem oyun pc ci olacak kadar güçlü değilÇooook teşekkür ederim hocam
Peki hocam bi 20k yı geçmeyecek sistem öneririmisiniz
Yani 20k yı geçmesi mi lazımYayın açamazsın yanlız hem yayın hem oyun pc ci olacak kadar güçlü değil
Yayın açamazsın yanlız hem yayın hem oyun pc ci olacak kadar güçlü değil
Yani oynayacağım oyun valo csgo ve mc başka oyun oynamamYayın açamazsın yanlız hem yayın hem oyun pc ci olacak kadar güçlü değil
O zaman birsey diyememYani oynayacağım oyun valo csgo ve mc başka oyun oynamam