Soru Bu Sistem F/P Mi?

LuciferNeferi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
İşlemci
R5 5500
Ekran Kartı
Rx 6650xt

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Eksi olarak sayılabilecekleri söyleyeyim,
Anakart aşırı çıplak mosfet falan hiçbirşey yok Çift ram tek m2 slotuna sahip.
M2 de 500lük bu aslında eksi değil ama senın tek m2 slotun olduğu için onu da a500lük ile dordurmak saçma 1tb min. yeterli olur. çift m2 slotun olsa derdik yarın öbür gün 1 tane 1-2-4tb takarsın ama malesef diyemiyoruz.
Geri kalanı iyi 2k küsür verip 5600'e geçilir miydi bilmiyorum ona geçsen 1k da soğutucu almak zorundasn sana 3k patlar. Orası sana kalmış.

Cavuskerem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Eksi olarak sayılabilecekleri söyleyeyim,
Anakart aşırı çıplak mosfet falan hiçbirşey yok Çift ram tek m2 slotuna sahip.
M2 de 500lük bu aslında eksi değil ama senın tek m2 slotun olduğu için onu da a500lük ile dordurmak saçma 1tb min. yeterli olur. çift m2 slotun olsa derdik yarın öbür gün 1 tane 1-2-4tb takarsın ama malesef diyemiyoruz.
Geri kalanı iyi 2k küsür verip 5600'e geçilir miydi bilmiyorum ona geçsen 1k da soğutucu almak zorundasn sana 3k patlar. Orası sana kalmış.
Giriş seviye sistemde mosfet soğutuculu anakart mı arıyosun gerçekten

Bu sistemi 13k ya aldım hiç değişiklik yapmadan sizce nasıl?
5600 olsa güzel olurmuş ama bu şekilde de güzel fiyatına göre net alınır hayırlı olsun

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Giriş seviye sistemde mosfet soğutuculu anakart mı arıyosun gerçekten

5600 olsa güzel olurmuş ama bu şekilde de güzel fiyatına göre net alınır hayırlı olsun
eksileri ne demek? okuman yazman ve iq promblerini göz ardı ederek engelliiyorum. bi adam birşey satın alıyorsa tüm eksilerini bilecek tabiki.

Cavuskerem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
eksileri ne demek? okuman yazman ve iq promblerini göz ardı ederek engelliiyorum. bi adam birşey satın alıyorsa tüm eksilerini bilecek tabiki.
13klık sistemde baktığın eksiklere aşırı güldüm ailene yazık üslubunu da düzelt lise arkadaşlarınla karıştırma herkesi

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri