@yunusx36 https://www.gaming.gen.tr/urun/2350...-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews hocam bu sisyem nasıldır.
Saçma olur5600x yapabilirsin bence hocam çok güzel olur
sebepSaçma olur
Sistem güzel keşke anakart b550 olsaydı onun dışında iyi
Çok gereksiz ısınıyor ekstra soğutma masrafı ve 670TL fark vereceksin ama performans olarak %2-3 kazandıracak
Hocam oc yapmak mantiklimi x kvamina getirmek içinÇok gereksiz ısınıyor ekstra soğutma masrafı ve 670TL fark vereceksin ama performans olarak %2-3 kazandıracak
bence değil x le 5600 arasında ki fark %2-3Hocam oc yapmak mantiklimi x kvamina getirmek için
Hocam anakarti asus tuf secsek olurmubence değil x le 5600 arasında ki fark %2-3
OlurHocam anakarti asus tuf secsek olurmu
Hocam siz bilirsiniz donanim arsivi forumda rtx 3070 eskidi max iki sene gotur vs die laf ediyorlardu bana boş geldi siz ne diyorsunuz kartın hala gideri varmi
1080P de daha gideri fazlaHocam siz bilirsiniz donanim arsivi forumda rtx 3070 eskidi max iki sene gotur vs die laf ediyorlardu bana boş geldi siz ne diyorsunuz kartın hala gideri varmi
Hocam 5600 icin sogutucu oneriniz varmi yoksa colermaster iyimu1080P de daha gideri fazla
Bence ayrıyeten alHocam 5600 icin sogutucu oneriniz varmi yoksa colermaster iyimu
Hocam bu sogutucu yeterli olurmu kesin ?Bence ayrıyeten al
![]()
DeepCool AK400 Zero Dark İşlemci Soğutucu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool AK400 Zero Dark İşlemci Soğutucu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Kesinlikle yeterli olurHocam bu sogutucu yeterli olurmu kesin ?
Hocam simdi ben çalışıyorum ve kardeşim adina maşi alinca islemci yükseltmek istiyorum 5700x gibi yükseltmeye gerej varmi hane elimdeki 5600 u satip ustune ekleyip almayi planliyoruz daha iyi performans alalim die ?Kesinlikle yeterli olur
bence çok gerek yokHocam simdi ben çalışıyorum ve kardeşim adina maşi alinca islemci yükseltmek istiyorum 5700x gibi yükseltmeye gerej varmi hane elimdeki 5600 u satip ustune ekleyip almayi planliyoruz daha iyi performans alalim die ?
Ozaman 1.2 seneye anca yukseltme yapilabilir deyilmi.hocam ?bence çok gerek yok