- Tepki
- 260
16k ya aldım ama ben ramlari Kingston fury beast RGB ramlerle beraber aldım 1ay oncehocam ben 15750ye almıştım sistem çıktıktan 1 hafta sonra kadar
siz?
16k ya aldım ama ben ramlari Kingston fury beast RGB ramlerle beraber aldım 1ay oncehocam ben 15750ye almıştım sistem çıktıktan 1 hafta sonra kadar
siz?
ramlerin rgb olması iyi olmuş güle güle kullanın16k ya aldım ama ben ramlari Kingston fury beast RGB ramlerle beraber aldım 1ay once
Teşekkürler goodram 3600mhz idi ama ben markaya ramlerde güvenmediğim için değiştirdim fark verip yoksa 15750 ye alıyorum benderamlerin rgb olması iyi olmuş güle güle kullanın
hyperx daha mantıklı seçim tabii ,şu an bir sorun yaşamadım hiçbir parçada umarım böyle devam ederTeşekkürler goodram 3600mhz idi ama ben markaya ramlerde güvenmediğim için değiştirdim fark verip yoksa 15750 ye alıyorum bende![]()
Sistemin şuan sıfır en ucuz halde toplarsan fiyatı 22k civarı yabi biz kampanyayı kaçırmış olsak bile iyi fiyata aldık acikcasi ben kampanyadan kacirdiysam gider al satcidan almayı tercih ederim çünkü piyasanin yine altında alicam.hyperx daha mantıklı seçim tabii ,şu an bir sorun yaşamadım hiçbir parçada umarım böyle devam eder
aynen katılıyorum sana kampanya zamanı nakit param yoktu diye alamamıştım halbuki videonun yüklediği dk denk gelmiştim videoya ama ona rağmen yine de güzel bir kazanç var kesinlikle değerSistemin şuan sıfır en ucuz halde toplarsan fiyatı 22k civarı yabi biz kampanyayı kaçırmış olsak bile iyi fiyata aldık acikcasi ben kampanyadan kacirdiysam gider al satcidan almayı tercih ederim çünkü piyasanin yine altında alicam.