Soru Bu Sistem Nasıl Arkadaşlar ?

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İkinci el yada uygun fiyatlı 15k civarı monitör hariç masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı değilde genelde video ve ses editleme için kullanacağım. adobe premiere pro ve adobe adution programlarını kullanıyorum. Bu bilgisayar nasıl sizce alınır mı yada hangi bilgisayar alınır değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
İkinci el yada uygun fiyatlı 15k civarı masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı değilde genelde video ve ses editleme için kullanacağım. adobe premiere pro ve adobe adution programlarını kullanıyorum. Bu bilgisayar nasıl sizce alınır mı yada hangi bilgisayar alınır değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum
Hocam linkleri aticam 1 sny

İkinci el yada uygun fiyatlı 15k civarı monitör hariç masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı değilde genelde video ve ses editleme için kullanacağım. adobe premiere pro ve adobe adution programlarını kullanıyorum. Bu bilgisayar nasıl sizce alınır mı yada hangi bilgisayar alınır değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum.
Doğru düzgün link bulamadım ama bence onu alıp ram i 16 16 olarak kullanırsanız bence güzel bir sistem

Son düzenleme:
KS

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam linkleri aticam 1 sny

Doğru düzgün link bulamadım ama bence onu alıp ram i 16 16 olarak kullanırsanız bence güzel bir sistem
bu sisteme Win 11 kurulur mu uyumluluk açısından ayrıca ekran kartıyla mining yapılmış olması ihtimali var mıdır? her ekran kartıyla mining yapılamıyor bildiğim kadarıyla

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
KS

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Attığın sistem alınmaz. Bunun işlemcisini 12400F yap al derim
bu nasıl hcm ayrıca psu 550W psuyu 650W ram ı da kingston olarak değiştrmeyi düşünüyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
bu nasıl hcm
Hocam benim attığımı 12400F yaparsan 500tl daha ucuz oluyor aynı parçalar olmasına rağmen paran cebinde kalır.

KS

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam benim attığımı 12400F yaparsan 500tl daha ucuz oluyor aynı parçalar olmasına rağmen paran cebinde kalır.
attığın sistemde psu 550W psu. 550w yeterli mi hcm ayrıca ram adata mı daha uzun ömürlüdür kingston mu

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
bu nasıl hcm ayrıca psu 550W psuyu 650W ram ı da kingston olarak değiştrmeyi düşünüyorum
Hocam ama edit uygulamaları falan diyor sizce bu mantıklı mı

Dostum bu arada amd ekran kartı önermem edit için ama işlemci öneririm

KS

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam ama edit uygulamaları falan diyor sizce bu mantıklı mı

Dostum bu arada amd ekran kartı önermem edit için ama işlemci öneririm
Hocam adobe premier pro 16gb Ram istiyor. ram ı 16gb yapsak olur mu acaba yada bu linkteki pc işimi görür mü

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Siz 3060lı sistemi alın geçin derim. Attığınız linkteki sistemin PSU'su kötü/kalitesiz zaten. Bir de o kadar para verilecek 2.el tercih etmek mantıklı olmaz. @yunusx36 dostumun attığı sistem net olarak en mantıklısı.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Siz 3060lı sistemi alın geçin derim. Attığınız linkteki sistemin PSU'su kötü/kalitesiz zaten. Bir de o kadar para verilecek 2.el tercih etmek mantıklı olmaz. @yunusx36 dostumun attığı sistem net olarak en mantıklısı.
Adam edit programı kullanıcak yani yunus hocamın attigi sistem baya mantıksız kalıyor sadece ekran kartı okey

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri