Soru Bu Sistem Nasıl Arkadaşlar ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Ryzen 7 daha iyi sebebi ise yunus hocam önbellek açısından multicore hızı açısından normal çekirdek sayısından yani agzi olan konuşmuyor

Truth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam i512400f seçmesek nasıl olur birde ekran kartını 1000tl farkla tuf serisi 3 fanlı olanı seçmek mantıklı mı birde biraz daha bekleyip youtuberların hazır sistemlerini mi alalım yoksa bunu kaçırmayalım mı?ben monitör+klavye+mause+kulaklık+koltuk daalıcam ilk defa sistemim olucak ne önerirsin pcye 15k verebilirim

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Hocam i512400f seçmesek nasıl olur birde ekran kartını 1000tl farkla tuf serisi 3 fanlı olanı seçmek mantıklı mı birde biraz daha bekleyip youtuberların hazır sistemlerini mi alalım yoksa bunu kaçırmayalım mı?ben monitör+klavye+mause+kulaklık+koltuk daalıcam ilk defa sistemim olucak ne önerirsin pcye 15k verebilirim
Kanka bende bu sistemi sipariş ettim dün akşam heycanlıyım sana tavsiyem 12400f yapman rgb filan istiyorsan tami adata d41 yapabilirsin ekran kartını tuf yapmana gerek yok dual serisi gayet serin çalışan bir seri

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Dual serisi serin kanka 3 fanli gösteriş için alabilirsin yani çok fark olacağını sanmam

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
12400F seçersen iyi olur
1000TL fark verip kart yükseltmene gerek yok

ereyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam çok ucuz değil mi sistemler o yüzden dedim :D .birde gamegarajdaki sistem de iyi sizce hangisi gaminggen 12400f li sistem mi yoksa ryzen 5 5600 birde inno ekran kartı var
parça kalitesi olarak gaminggen seçerdim ama inno da kötü bir marka değil, bütçe meselesi..

Truth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
parça kalitesi olarak gaminggen seçerdim ama inno da kötü bir marka değil, bütçe meselesi..
Hocam hiç ekipmanım yok monitör kulaklık klavye mause koltuk bunlarıda alıcam ve 15 k ayırabilirim pc için önerdiğiniz sistem ve monitör var mı

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam hiç ekipmanım yok monitör kulaklık klavye mause koltuk bunlarıda alıcam ve 15 k ayırabilirim pc için önerdiğiniz sistem ve monitör var mı
Sizin için en sağlıklısı kendi konunuzu açmanız olur. Konu sahibini işgal etmeye gerek yok :)

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Bu sistemin stok halini teker teker
performans testinde adobe premiere 2022 için R7 3700X öndeyken handbrake kullanımında İ5-12400F önde gözüküyor kararsız kaldım iyice.
12400f alman daha mantıklı olur bence yeni nesil ve oyun performansı daha iyi iş konusunda da gayet iyi performansı var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri