BU SİSTEM NASIL SİZCE ÖNERİ

KS

zowwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dostum zaten marka değişikliği var dedim üstelik sistemimde xt var xt ile 6700 arası 2k paraya yakın ram olarak zaten her 2side 3600lük cl18 aralarında pek bir fark yok yani sadece 3 parçan yüksek açıkçası 3 parçada 5k fark edeceğini sanmıyorum
ne yapmamı önerirsin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ne yapmamı önerirsin
hazır sistem bekle parça kalitesine şu yönden önem ver soğutma ve ömür konusunda 30-40k bütçen yoksa tercihin parça kalitesi olmasın performans olsun 18k ya çok daha güzel sistemler var ben bir sorun yaşamadım sadece ekran kartıyla yaşadım ondada zaten amd kronik yani driver sorunuydu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483

+Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı​

+Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMK16GX4M2D3600C18 Ram​

+Samsung 1 TB 980 MZ-V8V1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD​

+AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci​

+Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası​

+NZXT C650 Gold NP-C650M-EU 650 W Power Supply​

+ID-COOLİNG Se-226-xt Argb Extreme 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu

+Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart​

Sizce bu sistem nasıl 17.600 gibi bir fiyat çıkarmıştık iyi forumlar teşekürler.
MAX bütçe nedir

KS

zowwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hazır sistem bekle parça kalitesine şu yönden önem ver soğutma ve ömür konusunda 30-40k bütçen yoksa tercihin parça kalitesi olmasın performans olsun 18k ya çok daha güzel sistemler var ben bir sorun yaşamadım sadece ekran kartıyla yaşadım ondada zaten amd kronik yani driver sorunuydu
peki dolar kuru bugünkü gibi kalıcakmı ben beklersem yarının garantisi yok hazır sistemde illaki bişeylerden kısıcaklar bide onları satıp yükseltmektense direk almak mantıklı geldi bana

MAX bütçe nedir
17.000 sınır 200 300 tl gözümde degil

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
peki dolar kuru bugünkü gibi kalıcakmı ben beklersem yarının garantisi yok hazır sistemde illaki bişeylerden kısıcaklar bide onları satıp yükseltmektense direk almak mantıklı geldi bana

17.000 sınır 200 300 tl gözümde degil
NVIDIA olarak bunu önerebilirim.
Web yakalama_31-12-2022_144346_www.gamegaraj.com.jpeg

KS

zowwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
17 BİN TL verip sonrasında üzülmemen için NVIDIA önerdim tabi karar senin.
ne için üzülücemki knk zaten 14 gün içinde iyade şansın var illa gidip RTX miş yok nvdia diye okadar para verip digerlerinden niye kısmak istiyim ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
ne için üzülücemki knk zaten 14 gün içinde iyade şansın var illa gidip RTX miş yok nvdia diye okadar para verip digerlerinden niye kısmak istiyim ?
AMD ekran kartı kullanan bilir bunu. 14 GÜN 0 HATA İLE OYNARSIN 15. GÜN wattman alırsın tabi kesin alacaksın diye bir şey yok ama ihtimal var.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
14gün için iade hazır sistemler için geçerli değil ama zaten tek tek topluyorsun herhalde sorun çıkmaz muhtemelen sistemi ne için kullanacağında önemli eğer rekabetçi oynuyorsan amd tercih et ham performans daha iyi yok ben hikayeli oyun oyarım dersende Nvidia tercih et

AMD ekran kartı kullanan bilir bunu. 14 GÜN 0 HATA İLE OYNARSIN 15. GÜN wattman alırsın tabi kesin alacaksın diye bir şey yok ama ihtimal var.
ben :)

KS

zowwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
14gün için iade hazır sistemler için geçerli değil ama zaten tek tek topluyorsun herhalde sorun çıkmaz muhtemelen sistemi ne için kullanacağında önemli eğer rekabetçi oynuyorsan amd tercih et ham performans daha iyi yok ben hikayeli oyun oyarım dersende Nvidia tercih et

ben :)
yok ben hikayeli oyun sevmiyorum kral tek tek alıcam kesin karar çünki sorun çıkarsa ugraşırım tek tek onun haricinde wattman hatasıda şansa kalmış diyebilirim en kötü senaryo garantisi bişey yapar heralde

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
yok ben hikayeli oyun sevmiyorum kral tek tek alıcam kesin karar çünki sorun çıkarsa ugraşırım tek tek onun haricinde wattman hatasıda şansa kalmış diyebilirim en kötü senaryo garantisi bişey yapar heralde
O zaman kendi yaptığın sistem üzerinden PSU değiştirmeni önereceğim.Bu attığım çok daha iyi olur.

KS

zowwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman kendi yaptığın sistem üzerinden PSU değiştirmeni önereceğim.Bu attığım çok daha iyi olur.
bunu ne için önerdin knk fiyat aynı ama saglamlık kalite nedir bilmiyorum bu markayı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri