Soru Bu Sistem Size İyi Mi ?

batik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Geçenlerde bi konu açmıştım 4070 li sistem toplama diye fakat hazır almam lazım ve hazırlarda da parça kalitesi iyi veya benim için yeterli özellikte bulamadım şu sistem sizce nasıl aktif olarak wep programlama işiyle uğraşıyorum ve güncel oyunları 60+ fps oynamak için bu sistem sizce nasıl parça kalitesi nasıl İleri de sadece ekran kartını güncelleyerek (4070 ti yapmayı düşünüyorum) kullanabilir miyim rami ekstradan arttırdım ve 32 yaptım ve asusun geri ödemesi hala geçerli mi eğer bildiğiniz bu fiyata daha iyi öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
1683315962239.png

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Geçenlerde bi konu açmıştım 4070 li sistem toplama diye fakat hazır almam lazım ve hazırlarda da parça kalitesi iyi veya benim için yeterli özellikte bulamadım şu sistem sizce nasıl aktif olarak wep programlama işiyle uğraşıyorum ve güncel oyunları 60+ fps oynamak için bu sistem sizce nasıl parça kalitesi nasıl İleri de sadece ekran kartını güncelleyerek (4070 ti yapmayı düşünüyorum) kullanabilir miyim rami ekstradan arttırdım ve 32 yaptım ve asusun geri ödemesi hala geçerli mi eğer bildiğiniz bu fiyata daha iyi öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 20608
asusun geri ödemesi yarın bitiyodu galiba

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ekli dosyayı görüntüle 20608
Alınırda psu gereksiz olmuş biraz

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Asusun geri ödemesinin süresi doldu. O işlemci 4070ti da darboğaza girer.

bide yeni sıfırdan sistem topluyorsunuz ddr5 li sistem toplasanız daha iyi olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri