Soru Bu Sisteme 550W Psu Yeterli Olur Mu?

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Sistemim:
Anakart: ASUS TUF B450M PLUS GAMİNG
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500x
Ekran Kartı: ZOTAC GeForce GTX 1060 6GB
RAM: XPG (modelini bilmiyorum.) 2x8GB 3200MHz

Normalde PSU Olarak 650W Kullanıyordum Fakat PSU'dan Kaynaklı olarak Bilgisayarım ansızın reset yiyor. Bu yüzden yeni bir PSU alacağım. 550W PSU Bilgisayarıma Uyumlu olurmu?

eğer uyumlu ise bu PSU sizce nasıl?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Yüksek Watt değeri olduğu için sorun çıkartmaz içindeki parçalar arızalı olduğu için sorun çıkartır. İstersen 450W Tak istersen 1000W tak sorun olmaz sistemine yeterli gelir ama linkteki MSİ biraz pahalı. Bunu alabilirsin :

KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yüksek Watt değeri olduğu için sorun çıkartmaz içindeki parçalar arızalı olduğu için sorun çıkartır. İstersen 450W Tak istersen 1000W tak sorun olmaz sistemine yeterli gelir ama linkteki MSİ biraz pahalı. Bunu alabilirsin :

Aerocool markasını çok az sayıda duydum bu yüzden tercih etmemiştim. Bu arada neden üstte bıraktığım linkteki msi marka psuya pahalı dediniz? 550W İçin 1.6k fazla mı? sadece merak ettiğim için soruyorum.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Aerocool markasını çok az sayıda duydum bu yüzden tercih etmemiştim. Bu arada neden üstte bıraktığım linkteki msi marka psuya pahalı dediniz? 550W İçin 1.6k fazla mı? sadece merak ettiğim için soruyorum.
İstediğiniz markaya bakalım varsa.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
yok yani benim için önemli olan performansı. Eğer bu attığınız ürün güzel ise, sistemimi taşıyacak ise alabilirim.
RTX 4070 Lİ sistemi kaldırıcak kadar sağlamdır. Markası bilinmese bile birkaç sertifiası var orta kalitede sağlam bir ürün merak etmeyin. Tereddütte kaldıysanız MSİ 650-750 W tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
RTX 4070 Lİ sistemi kaldırıcak kadar sağlamdır. Markası bilinmese bile birkaç sertifiası var orta kalitede sağlam bir ürün merak etmeyin. Tereddütte kaldıysanız MSİ 650-750 W tercih edebilirsiniz.
Tamamdır hocam desteğin için teşekkürler sipariş verdim.

KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Linkine bakabilirmiyim aldığınız ürünün : benim önerdiğim aerocool markanın stoğu bitmiş yanlış ürün almayın @CranzyX

*Düzenleme Daha sipariş vermedim hocam, parayı yeni yükledim. şimdi sipariş geçicem.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

*Düzenleme Daha sipariş vermedim hocam, parayı yeni yükledim. şimdi sipariş geçicem.
Hayır hocam benim önerdiğimde 6 sata girişi vardı bu ürünü aldıysanız iptal edin stok bittiği için link farklı ürüne yönlendiriyor. @CranzyX

KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hayır hocam benim önerdiğimde 6 sata girişi vardı bu ürünü aldıysanız iptal edin stok bittiği için link farklı ürüne yönlendiriyor. @CranzyX
tamam hocam dediğim gibi siparişi şimdi verecektim siz yazdığınız için vermedim. önerdiğiniz farklı bir psu varmıdır?

KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hiç uğraşmayın bulduğunuz MSİ markanın 650 yada 750W olanını alın direk.
peki hocam hiç amazon.com.tr'den alışveriş yapmadığım için soruyorum: bu 1600 TL'ye ek olarak farklı bir ücret çıkmıyor değilmi? Örneğin vergi gibi?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
peki hocam hiç amazon.com.tr'den alışveriş yapmadığım için soruyorum: bu 1600 TL'ye ek olarak farklı bir ücret çıkmıyor değilmi? Örneğin vergi gibi?
Hayır sepete eklediğiniz tutar ne kadarsa o kadar ödersiniz sepette kontrol edin.

KS

CranzyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri