https://ty.gl/067icdel8h bu sisteme hangi ekran kartını ekleyebilirim 
1 2 kbütçeniz nedir
toplam olarak hocam
2 k vartoplam olarak hocam
benim aklima sadece gt 740 gtx 950 gelditoplam olarak hocam
hocam attığınız linkteki bilgisayarı alıp üstüne ekran kartı koymucak mısınız. onun toplam bütçesini soruyorum çünkü linkte i sistem hiç bir işe yaramaz2 k var
knk bu sistemi bir arkadas 2 yıl once almis banada dediki cok düşük fps alıyorum zevk alamıyorum dedi ben de biliyorum sistemin çöp olduğunu lakin yapacak bir şey yok sadece fikir danismak istedimhocam attığınız linkteki bilgisayarı alıp üstüne ekran kartı koymucak mısınız. onun toplam bütçesini soruyorum çünkü linkte i sistem hiç bir işe yaramaz
bunu başta söylemeniz lazım hocamknk bu sistemi bir arkadas 2 yıl once almis banada dediki cok düşük fps alıyorum zevk alamıyorum dedi ben de biliyorum sistemin çöp olduğunu lakin yapacak bir şey yok sadece fikir danismak istedim
sistem eskiden alınmış ve gercekten vasat bir sistem haklısın knkDostum o sistemi alıp parana yazık etmeni istemem cidden çok kötü.
İlk çıkan 1. nesil işlemci falan var sistemde 2k da ekran kartına vereceğine 10k ya sıfır ya da 2. el düzgün bir sistem alırsın cidden parana çok yazık olur.
he yok aga ben sadece bana fikir verebilecek birisi var mi diye sordumbunu başta söylemeniz lazım hocamben sistemi alcaksınız sandım
Ekleyecekse 2k ya RX580 takabilir ama hiç gerek yok komple sistemi elden çıkarıp 2. elden yeni birşey alsın bence.sistem eskiden alınmış ve gercekten vasat bir sistem haklısın knk
he yok aga ben sadece bana fikir verebilecek birisi var mi diye sordum
aklima geldi de darboğaz olur dedim ben1050 ti
1050 ti de darboğaz olmaz bazı oyunlar da çok çok azaklima geldi de darboğaz olur dedim ben
o fikri verdim de düşünüyor şimdilikEkleyecekse 2k ya RX580 takabilir ama hiç gerek yok komple sistemi elden çıkarıp 2. elden yeni birşey alsın bence.
1050 olabilr yada 1050 tisistem eskiden alınmış ve gercekten vasat bir sistem haklısın knk
he yok aga ben sadece bana fikir verebilecek birisi var mi diye sordum
aslında doğru dedin oynayacağı cs gta bunlarda çokta sorun olmaz1050 ti de darboğaz olmaz bazı oyunlar da çok çok az
Rica ederim iyi geceleraslında doğru dedin oynayacağı cs gta bunlarda çokta sorun olmaz
teşekkürler agalar iyi geceler sizlere
birde orta düzey bir işlemci önerebilir misin knk ben islemciden hic anlamiyorumdaRica ederim iyi geceler
12400fbirde orta düzey bir işlemci önerebilir misin knk ben islemciden hic anlamiyorumda