bu sisteme nasıl bir ekleme yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaKTaK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar arkadaşlar elimde 
i5 7500
msı z170a gaming titanium edition anakart
16 gb (2x8) 3000 mhz ram 
msı gtx 1050 ti
1 tb sata ssd 
512 gb xpg m2 ssd 
500w psu
bulunmakta neleri değiştirirsem yeni nesil oyunları akıcı oynayabilirim
(tam bir bütçe yok sadece anakart kalırsa en fazla ne kadar yükseltebilirim onu sormak istedim)
teşekkürler şimdiden

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
TaKTaK' Alıntı:
i5 7500
16 gb (2x8) 3000 mhz ram 
msı gtx 1050 ti
1 tb sata ssd 
512 gb xpg m2 ssd 
500w psu
(tam bir bütçe yok sadece anakart kalırsa en fazla ne kadar yükseltebilirim onu sormak istedim)
teşekkürler şimdiden

işlemci olarak 
https://www.epey.com/islemci/soket/lga1151/
burada görmüş olduğunuz işlemcilere yükselte bilirsiniz i5 9600K falan gibi yada i9 **** falan yani ekran kartı olarak gayet 2000 serisi yada 3000 serisi takılabilir diye görüyorum sadece ekran kartı yükselteceksenin PSU (Güç Kaynağı) da yükseltmeninz gerekecek gibi duruyor sadece benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.

olcay4258

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar, aynı sisteme sahibiz ufak bir masraf yaparak sistemimi güçlendirmek istiyordum 1050 ti ekran kartımı satıp yerine 1660 aldım gayet iyi performans veriyor sistemim 1080p'de
Not benim sistemimde 700W Fsp psu mevcut

Yigitx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelik olarak ekran kartını değiştirmekle başlayabilirsin. Ardından bütçe ayırabildiğinde işlemcini yükseltmeni öneririm. Anakart'ın sadece intel işlemcileri destekliyor eğer amd geçmeyi düşünürsen ana kartını değiştirmek zorunda kalacaksın. Şimdilik ekran kartını yükseltmen biraz daha rahatlatır seni.

KS

TaKTaK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
necip5270392' Alıntı:
TaKTaK' Alıntı:
i5 7500
16 gb (2x8) 3000 mhz ram 
msı gtx 1050 ti
1 tb sata ssd 
512 gb xpg m2 ssd 
500w psu
teşekkürler şimdiden

işlemci olarak 
burada görmüş olduğunuz işlemcilere yükselte bilirsiniz i5 9600K falan gibi yada i9 **** falan yani ekran kartı olarak gayet 2000 serisi yada 3000 serisi takılabilir diye görüyorum sadece ekran kartı yükselteceksenin PSU (Güç Kaynağı) da yükseltmeninz gerekecek gibi duruyor sadece benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.
teşekkür ederim

olcay4258' Alıntı:
Hocam selamlar, aynı sisteme sahibiz ufak bir masraf yaparak sistemimi güçlendirmek istiyordum 1050 ti ekran kartımı satıp yerine 1660 aldım gayet iyi performans veriyor sistemim 1080p'de

teşekkür ederim ben darboğaz yapar diye çekiniyordum ben de böyle yapabilirim.

Yigitx' Alıntı:
Öncelik olarak ekran kartını değiştirmekle başlayabilirsin. Ardından bütçe ayırabildiğinde işlemcini yükseltmeni öneririm. Anakart'ın sadece intel işlemcileri destekliyor eğer amd geçmeyi düşünürsen ana kartını değiştirmek zorunda kalacaksın. Şimdilik ekran kartını yükseltmen biraz daha rahatlatır seni.

teşekkürler

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
TaKTaK' Alıntı:
necip5270392' Alıntı:
işlemci olarak 
teşekkür ederim

olcay4258' Alıntı:

teşekkür ederim ben darboğaz yapar diye çekiniyordum ben de böyle yapabilirim.

Yigitx' Alıntı:

teşekkürler

Dar Boğaz 2080 Tİ da Belki Ama 3000 Serisinde Bu İşlemci İle Kesin Alırsınız Ama Dediğim Gibi 2080 Ti a Kadar dar Boğaz Olacağını Sanmam İsterseniz İncelemelere Ve karşılaştırmalara  Bakabilirsiniz Ama Öncelikle Arkaşlarında Bahsetmiş Olduğu Gibi PSU Yani Güç Kaynağınızı Biraz Yükseltmeniz Gerekiyor Yaklaşık 700W-/-750W Bir PSU Siye Yeteceğini Sanıyorum 2080Tİ A Kadar Belki 3060 Ama ÜStü İçin Bildiğim Kadarıyla Yükseltme Yapmanız Gerekecek.
Yeni Ekipmanlarınızı Güle Güle Kullanmanız Dileklerimle.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Zaten öneri yapılmış ama aklınızda soru işareti kalmasın diye önerimi yapayım. 1660 Super kartına kadar her kartı kullanabilirsiniz işlemciniz ile. 500W PSU yeterli olur sorun yok.

KS

TaKTaK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Zaten öneri yapılmış ama aklınızda soru işareti kalmasın diye önerimi yapayım. 1660 Super kartına kadar her kartı kullanabilirsiniz işlemciniz ile. 500W PSU yeterli olur sorun yok.

teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri