Ne yapacağımı tam yazsana anlamıyor ben bilgisayardanAnakart şüpheli ama soğutucu kaynaklı crash yiyebilirsin. Daha sağlam bir kule tipi soğutucu seçmen gerekli. Patriot venom ramler çok iyi.
İşlemci soğutucusunu bu linkteki gibi bir ürün alın. Anakart modelini de B650 ya da B850 modeli yapın.
DRAGOS DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DRAGOS DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Oldum bu şekil peki ekran kartı işlemci falan nasılİşlemci soğutucusunu bu linkteki gibi bir ürün alın. Anakart modelini de B650 ya da B850 modeli yapın.
DRAGOS DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DRAGOS DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
incehesap sistemi seçmişsinizBunu almayı düşünüyorum bilgisayardanmı anlamıyom
Bunu almayı düşünüyorum bilgisayardanmı anlamıyom
500 GB yetermiMsi anakart ve soğutucu yine olmamış, bekleyin hocam siz bir dk.
Ürünleri şu şekil de özelleştirin.
- İşlemci 7500F
- Anakart Asus B650M-R
- Kingston SSD
- XPG Soğutucu
Diğerleri tamam çok oynamayın. Duruma göre SSD yi 1 TB yaparbilirsin.
Kasa modeli güzel, hoşuna gitmezse cam akvaryum gamepower alabilirsin.
Bütçe varsa Anakartı da Asus B850M-K yapabilirsin, ileri zaman da İşlemciyi 9700X yaparsın sistem daha kolay yükseltilir.
Colorful B850 anakart modeli de güzel, kendinize göre özelleştirin, gece indirimler var acele etmeyin @Yusufreal
hocam bak bazı şeyleri de anlamak için siz çaba gösterin500 GB yetermi
Attığınız sistemi öneriyosanız alıcam bi eksik varmı yada kurulumunu onlarmı yapsın parçalarımı göndersinler![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçe fazla yok anlaşılan
anakartı yükselteyim derken bir öndekinden pekte farkı olmayan anakart yapmışsın
evet arkadaş soğutucu konusunda haklı ama sıvı soğutma da şart değil hatta gereksiz o sisteme
bunları yaparken ekran kartını 5060 ti 8 gb dan 5060 a çekmişsin
bunlardan feragat edeceğine
şimdilik ssd 500 gb da kalsın
anakartı seçtiğim anakart seç
2 adet m2 slotu var mosfet soğutması var
ama sistemde 5060 ti 8 değil 16 gb versiyonu var
güncellediğin sistem ile bunun arasında çok az bir fiyat farkı var
ilerde bütçe olunca 1 tb daha ssd alır 2. slota eklersin
Ekli dosyayı görüntüle 46749
sistem 3 tane kaldı özelden de yazdımAttığınız sistemi öneriyosanız alıcam bi eksik varmı yada kurulumunu onlarmı yapsın parçalarımı göndersinler