HAYIRLI OLSUNTeşekkürler herkese büyük ihtimalle yarına alıyorum
+Monitör olarak da aşağıdaki alınabilir;
![]()
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi monitör alınabilir.32 fazla büyük olacak ve İps daha mantıklı geliyor. Dün yanlış monitör atmışım. Düşündüğüm aşağıdaki monitör olacak
![]()
TUF Gaming VG27AQZ|Monitör|ASUS Türkiye
27 inch WQHD (2560x1440), IPS, 165Hz (above 144Hz), Extreme Low Motion Blur Sync, G-SYNC Compatible, Adaptive-Sync, 1ms (MPRT), HDR10www.asus.com
![]()
Asus VG27AQZ Oyuncu Monitörü
Asus VG27AQZ Oyuncu Monitörü özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Monitörü kullanıyor musun?+Monitör olarak da aşağıdaki alınabilir;
![]()
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır ofis de Gigabyte G24 F2 evde Asus VP248QG.Monitörü kullanıyor musun?
Fiyatı iyimiş alsam mı bilemedimHayır ofis de Gigabyte G24 F2 evde Asus VP248QG.
Curved tercih edecekseniz en ideali 32 ve üstüdür 27 de bazıları kötü oluyor çok küçük oluyor.Fiyatı iyimiş alsam mı bilemedim
27'' kovalıyordum