Bu sistemi almayı düşünüyorum

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Merhaba aylardır sistem arıyorum fakat çok sistem buldum ama aralarından en mantıklısı bu kaldı şuan , bunu alıp birde hava veya sıvı soğutucu alsam nasıl olur ?

Merhaba aylardır sistem arıyorum fakat çok sistem buldum ama aralarından en mantıklısı bu kaldı şuan , bunu alıp birde 400-500 e sıvı soğutucu alsam nasıl olur ?

daha iyi önerileriniz varsa atarsanız sevinirim , ayrıca nvidia ekran kartı amd işlemci istiyorum

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
400 500 e sıvı soğutma alamazsınız hocam

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Bence gayet iyi bi sistem öneride bulunup aklını karıştırmama gerek yok yani bu sistem ile her istediğini yapabilirsin neredeyse sıvı soğutmada ekleyebilirsen tabii ki daha iyi olur bence ama biraz kaliteli bi sıvı soğutma kullanman yönünde. Alırsan eğer şimdiden hayırlı olsun. (Ekleme olarak 400-500 sıvı soğutma imkansız bence de 1,5kyı gözden çıkar bence.)

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Bence gayet iyi bi sistem öneride bulunup aklını karıştırmama gerek yok yani bu sistem ile her istediğini yapabilirsin neredeyse sıvı soğutmada ekleyebilirsen tabii ki daha iyi olur bence ama biraz kaliteli bi sıvı soğutma kullanman yönünde. Alırsan eğer şimdiden hayırlı olsun. (Ekleme olarak 400-500 sıvı soğutma imkansız bence de 1,5kyı gözden çıkar bence.)
hocam siz yinede önerirseniz sevinirim 400-500 ü yanlış yazdım hava soğutucu yazıcaktım sıvı soğutucu yazmışım

hocam çok fazla önerdiler fakat ana kart giriş seviyesi olduğu için ve ekran kartı gigabyte olduğu için almak istemedim
Haqqus gen 5 sistemine baktınız mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri