Yardım Bu Sistemi Nasıl 2.El Olarak Satabilirim

KS

ahmety

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
3.3k fiyatına sahibinden ve dolaba koydum ve evimin yakının da da bir pc tamircisi var oraya da soracam ama oraya hangi fiyatı vereceğime emin olamadım sonuçta sistem bilesenleri benden bile yaşlı

KS

ahmety

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
bir tanesi 500 tl gibi bir fiyat verdi diğeri ise 1 1.5k arası bir şey veririm dedi sizce böyle satmaktansa sistem bileşenleri ayrı ayrı satsam daha kârlı olmaz mi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ayrı ayrı satamazsın. 1-1.5k ya ver gitsin. Monitör vs dahilse 2kya ayarlamaya çalış.

Kadir34@

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kral 1.5 2. bine satılırmı letgoya koy bişey yap sadece monitör 1k olur sen acele etme facbook gruplarına katıl peynir ekmek gibi satılır

sistem en azından dıştan cazip duruyor rgb felan filan o kadar ucuza bırakma valla ben alırım :)

KS

ahmety

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
kral 1.5 2. bine satılırmı letgoya koy bişey yap sadece monitör 1k olur sen acele etme facbook gruplarına katıl peynir ekmek gibi satılır

sistem en azından dıştan cazip duruyor rgb felan filan o kadar ucuza bırakma valla ben alırım :)
letgo dolap ve sahibindene koydum bunlar niye bu kadar fiyat öldürüyor anlamadım

satiyim sana 😼

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri