Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
yok elektirk faturası 3.5k geldi de evdeki herşeyi hesaplıyorumOldukça Doğru Göründü. Önerilen PSU WATT hesaplamasını gerekli olan toleranslarıda ekleyerek hesaplıyor. Ama siz yinede burada gördüğünüz rakamların %20 - %25 fazlasını alamaya çalışın. Yaşanabilecek voltaj düşüşlerini sorunsuz atlatmanız için daha doğru olacaktır.
bilmiyorum bizim evde 3 katlı ama bu kadr yükek gelmesi şaşırtıcıBu sistem aylık ortalama 600 TL harcıyor. Bilgisayar programcısıyım. Günde ortalama 14 - 16 saat arası aktif. Sorunu başka yerde ara. Klima, elektrikli ısıtıcı, Buzdolabı (Eski dolaplar çok enerji harcıyabiliyorlar diye biliyorum). Evim 3 katlı oralama fatura 1.3K.
Ekli dosyayı görüntüle 15360
komşu kaçak çekmiş desem evler bitişik değilAynen. ben 21 kart mining yaparken o faturayı görmüyordum. Dediğin gibi bi yerde bi hata var.
komşu kaçak çekmiş desem evler bitişik değil
@erdem_guldur i7 7700k var 91 w tdp gösteriyo intelde bende max 65 i gördüm neden olabilr
heralde silikonu iyiİşlemci hızı olarak 4.20 ve 4.50 leri görüyomusun single core ve multi core testlerinde. TDP teorik olarak maksimum yük altında harcaması beklenen enerji miktarı olarak gösterilir. Eğer söylediğim hızları alıyorsan ve enerjin beklenenin altında ise ya anakartın doğru ölçüm yapmıyordur, yada iyi slikona sahip bi işlemci denk gelmiştir.
Benim 7950x te bu tarz bi işlemci. Doğru OC ile TDP nin %20 altında kağıt üstünde performansın %10 üstünü alabiliyorum.
doğru![]()
Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.outervision.com