Alacağınız kasa 360mm ye kadar sıvı soğutma destekliyor yani sığar.MSI MPG Velox 100R kasa alacağım ve içine Arctic LFII 360mm ARGB koymak istiyorum.Bu kasaya bu soğutucu sığar mı?
Bende oyle oldugunu düşünüyordum fakat bu sitede bi konu açmıstım.Bir Admin o sıvı soğutucunun o kasaya %90 uymaz demişti.Alacağınız kasa 360mm ye kadar sıvı soğutma destekliyor yani sığar.
Valla neden öyle dediğini bilmiyorum sebebini sordunuz mu ?Bende oyle oldugunu düşünüyordum fakat bu sitede bi konu açmıstım.Bir Admin o sıvı soğutucunun o kasaya %90 uymaz demişti.
Sordum da cevap vermdi. Acaba atladığım bi detay mı var diye düşündüm.Sağolun hocam.Valla neden öyle dediğini bilmiyorum sebebini sordunuz mu ?
Rica ederim hocam.Sordum da cevap vermdi. Acaba atladığım bi detay mı var diye düşündüm.Sağolun hocam.
Hocam Kasayı değiştirmek istemiyorum.2500-3000tl bandında bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz bana?Ön veya üst panelde 65mm açıklık olduğunu teyit etmeden kesin konuşmuşsunuz. ARCTIC ürünü toplamda 65mm kalınlığa sahip standart ürünlerden kalın ve bu yüzden her kasaya uyumlu değil. %100 eminseniz kaynakla birlikte belirtin ki kaç mm boşluğu var kasanın sıvı soğutma kalınlığı için ona göre alsın kullanıcı. Sonra elinde patlar ürünler.
Öneri yapacağım.Hocam Kasayı değiştirmek istemiyorum.2500-3000tl bandında bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz bana?
Hocam Kasayı değiştirmek istemiyorum.2500-3000tl bandında bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz bana?