Kasaya uyumlu, yani sığar.bu kasa ile bu soğutucu uyumlumudur ryzen 5 5600için alıcamda bi bakarsanız sevinirim
ventocase.com
peki kanka geniş duruyor ya ramlere deyermi ve 5600ü rahat soğutur deme yazın 80derece çalışıyor valoda işlemci ondan sordumKasaya uyumlu, yani sığar.
- VG20AL maximum 160mm soğutucu yüksekliğini destekliyor.
- Phantom Spirit 120 SE yüksekliği 154mm.
Ekli dosyayı görüntüle 37086
Kaynaklar:
Phantom Spirit 120 SE – Thermalright
www.thermalright.com
VG20AL – Vento Case
ventocase.com
Phantom Spirit 120 SE Ryzen 5 5600 için rahatlıkla yeter. Ryzen 5 5600 için Assassin soğutucu da yeterli gelir. Daha sonra işlemci değişikliği yapmayı planlamıyorsanız eğer daha uygun fiyatlı soğutuculara da göz atabilirsiniz.peki kanka geniş duruyor ya ramlere deyermi ve 5600ü rahat soğutur deme yazın 80derece çalışıyor valoda işlemci ondan sordum
gskill ripjaws 3600mhz cl18Phantom Spirit 120 SE Ryzen 5 5600 için rahatlıkla yeter. Ryzen 5 5600 için Assassin soğutucu da yeterli gelir. Daha sonra işlemci değişikliği yapmayı planlamıyorsanız eğer daha uygun fiyatlı soğutuculara da göz atabilirsiniz.
Ram teması noktasında ise belirleyici olan hangi ramleri kullandığınızdır. Söylerseniz kontrol edelim.
knk anakarttan dolayı bi farklılık olmaz deme ben gigabyte b550mk kullanıomda
Hayır sorun olmaz, kullanabilirsiniz.knk anakarttan dolayı bi farklılık olmaz deme ben gigabyte b550mk kullanıomda
teşekkürler peki assasinmi daha iyi soğutur phantom spiritmi sonra yeni bir işlemciye geçersem diye iyisini alayım bidr gaming gen iyimidir ben güvenilir diye biliyorum amaHayır sorun olmaz, kullanabilirsiniz.
İkisi arasından Phantom Spirit 120 SE daha iyi bir soğutucu. AM5 platformlarındaki kimi işlemciler ile bile birlikte kullanılabilir. "Gaming Gen" hakkındaki sorunuzda yardımcı olamayacağım.teşekkürler peki assasinmi daha iyi soğutur phantom spiritmi sonra yeni bir işlemciye geçersem diye iyisini alayım bidr gaming gen iyimidir ben güvenilir diye biliyorum ama
tamamdır teşekkürler iyi akşamlarİkisi arasından Phantom Spirit 120 SE daha iyi bir soğutucu. AM5 platformlarındaki kimi işlemciler ile bile birlikte kullanılabilir. "Gaming Gen" hakkındaki sorunuzda yardımcı olamayacağım.
İyi geceler.tamamdır teşekkürler iyi akşamlar