Yeter ama o soğutucuyu önermem. Sıfır mı alacaksınız ?Merhaba R 7 7700x 4060ti gıbayt a620m h anakr 4060 ti 16 gb ye
MSI MAG CORELIQUID 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu bu soğutucu yetermi acil cevap teşşekkürler
hazır sistem seklınde alıcam bır cok secenek var ornek corsair rampage v.s falandda var onerecegın varmı ?Yeter ama o soğutucuyu önermem. Sıfır mı alacaksınız ?
Bütçeniz nedir ? Sistemi atabilir misiniz ? 7700x+4060ti önereceğim bir kombo olmaz. Monitör ne olacak ?hazır sistem seklınde alıcam bır cok secenek var ornek corsair rampage v.s falandda var onerecegın varmı ?
bu moda art ın yaptıgıbı sıstem itopya .com da var ModArt-CREATION bu sekılde cıkarBütçeniz nedir ? Sistemi atabilir misiniz ? 7700x+4060ti önereceğim bir kombo olmaz. Monitör ne olacak ?
ram ws ben ayarladım sadece sogutucu bılmıyorumbu moda art ın yaptıgıbı sıstem itopya .com da var ModArt-CREATION bu sekılde cıkar
O sistemi almanızı önermem. Ekran kartı soğutma konusunda kötü ve zaten değiştirilmiyor. Bütçeniz max nedir ? Onu söylerseniz ona göre ayrı bir sistem önerebilirim. 32gb ram veya 1TB SSD gibi şartlarınız var mı ?bu moda art ın yaptıgıbı sıstem itopya .com da var ModArt-CREATION bu sekılde cıkar
ram ws ben ayarladım sadece sogutucu bılmıyorum
ram 32 olursa iyi ssd 500gb de yeter ama okuma yazma bıraz hızlı olursa iyi olur 34 37 arası bir şey nvdia olsun ekran kartı mutlaka işlemci performansı r 7 7700x e yakın olsun teşkkurlkerO sistemi almanızı önermem. Ekran kartı soğutma konusunda kötü ve zaten değiştirilmiyor. Bütçeniz max nedir ? Onu söylerseniz ona göre ayrı bir sistem önerebilirim. 32gb ram veya 1TB SSD gibi şartlarınız var mı ?
7700x almanın anlamı yok. 7500f zaten 7600 ve 7600x ile aynı işlemciler diyebiliriz. 7600 7600x gibi işlemcilerinde 7700x ile arasındaki performans farkına hiç bir zaman fiyat farkı değmiyor.ram 32 olursa iyi ssd 500gb de yeter ama okuma yazma bıraz hızlı olursa iyi olur 34 37 arası bir şey nvdia olsun ekran kartı mutlaka işlemci performansı r 7 7700x e yakın olsun teşkkurlker
sistem güzel de ekran kartı markası sıkıntı yaşatırmı ?7700x almanın anlamı yok. 7500f zaten 7600 ve 7600x ile aynı işlemciler diyebiliriz. 7600 7600x gibi işlemcilerinde 7700x ile arasındaki performans farkına hiç bir zaman fiyat farkı değmiyor.
Buna özelleştirme yapabiliriz. Veya bence 4070s alabilirsiniz o bütçede.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
![]()
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
2 tane sistem attım. İkisinde de sorun yaşatmaz. 4070S isterseniz, ki bence onu almalısınız 37k ya ona bakın. İleride soğutucu, ram yükseltmesi, isteğe bağlı SSD yükseltmesi yaparsınız.sistem güzel de ekran kartı markası sıkıntı yaşatırmı ?