bu steam için random key satanlar var onlar bu random keyleri nereden alıyorlar ?

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
bu steam için random key satanlar var onlar bu random keyleri nereden alıyorlar ?

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Tamamen ortada bir numara var en az 850tllik random key diyordu 28tlye aldım 850tllik tank battles diye oyun çıktı 2d sadece görseklerde tank var kendileri mi oyun sürüyor steamee bilmiyorum almayın bence

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Genelde ucuz ya da hediye kodları sistem üzerinden rastgele diye veriyorlar. 100 kod satıyor 2 liradan, toplam verdiği oyunlar 50 tl etmiyor. Bu tarz yerlerin altında söven çok görürsünüz.

KS

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Genelde ucuz ya da hediye kodları sistem üzerinden rastgele diye veriyorlar. 100 kod satıyor 2 liradan, toplam verdiği oyunlar 50 tl etmiyor. Bu tarz yerlerin altında söven çok görürsünüz.
yok bu keyleri nereden alıyorlar diye merak ettim kaarlı bir iş gibi

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
yok bu keyleri nereden alıyorlar diye merak ettim kaarlı bir iş gibi
Ücretsiz ya da belli koşullar altında bir çok oyun ya da yayıncı key dağıtıyor. Buralardan toplayabilirsin, çalıntı kartlarla steam key alınıyor diye güvenmediğiniz yerlerden almayın diye uyrılıyor. Sürekli 1 tl altına bir sürü steam key alabiliyorsunuz. 10 tl yapıp 100 tane satabilirsiniz. Bir tane de indirimden rdr2 alırsınız mesela 100tl birine de onu verirsiniz olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri