0,25 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük F-SI 14K | Amor Pırlanta
0,25 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük F-SI 14K En uygun pırlanta tektaşlar beştaşlar - Ücretsiz Kargo - %100 Müşteri memnuniyeti - %100 Orjinal Amor ve Uluslararası Sertifikalı | Amor Pırlanta
hadi sor gel reisben anlamıyorum ama kız arkadaşıma sorup geliyorum![]()
Hocam sordum sorduğum gibi bana mı alacaksın dedi dedim yok bi abim soruyor felan dedim bir şekilde kurtuldum."Kafidir canım napacak zaten güzel yüzük" diyor.Bide "Bagette bakabilirsiniz Küçük bagetlerde var ama kız hani söyler abi der mikroskop getir de bakalım kız arkadaşları arasında çok konuşulur" dedi.hadi sor gel reis![]()
bende senin gibi düşünüyorum hocam ama benimde çok anladığım bir şey olmadığı için diğer arkadaşalr önerileri yapacaktır eğer ben kız arkadaşıma öner felan dersem muhtemelen uzu süre boyunca yüzük stoyleri vs. atıcak ben o topa hiç girmiyeyimönerilere açığım ama görünüş olarak bu tarz daha iyi. Baget Elde cok kaba duruyor.Kibar olarak düşündüm şahsen
karat olarak burası daha uyguna geliyor , ondan dolayı günlerdir bakıyorum , Fikirleriniz önemli tabiblue diamondta %50 indirim var, bence bakabilirsiniz![]()
param olsa da bir tane anacığıma alsamalayımda köşede kalsın abi
sonrası sıkıntı olacak. Bide şeyi sorsana bakalım hangisi daha estetik ilk attıgım mı bu mu
![]()
Tektaş 0.25 Karat Pırlanta Yüzük | Amor Pırlanta
0.25 Karat 14K Tektaş Pırlanta Yüzük F-SI En uygun pırlanta tektaşlar beştaşlar - Ücretsiz Kargo - %100 Müşteri memnuniyeti - %100 Orjinal Amor ve Uluslararası Sertifikalı | Amor Pırlantawww.amorpirlanta.com
Bu site için değil genel olarak diyorum kardeşim.Daha önce akrabalar tarafından 3 kez alındı. Bana da öneri geldi diye burdan baktım reis.