Soru Bu Tektaş Alınır Mı ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
hadi sor gel reis :D
Hocam sordum sorduğum gibi bana mı alacaksın dedi dedim yok bi abim soruyor felan dedim bir şekilde kurtuldum."Kafidir canım napacak zaten güzel yüzük" diyor.Bide "Bagette bakabilirsiniz Küçük bagetlerde var ama kız hani söyler abi der mikroskop getir de bakalım kız arkadaşları arasında çok konuşulur" dedi.

"Canım Güzel bence ama fiyatı hakkında yorum yapamayacağım piyasasını bilmiyorum taşı küçük az ama güzel ah bide bize yüzük alanımız olsa" diyor.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
önerilere açığım ama görünüş olarak bu tarz daha iyi. Baget Elde cok kaba duruyor.Kibar olarak düşündüm şahsen

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
önerilere açığım ama görünüş olarak bu tarz daha iyi. Baget Elde cok kaba duruyor.Kibar olarak düşündüm şahsen
bende senin gibi düşünüyorum hocam ama benimde çok anladığım bir şey olmadığı için diğer arkadaşalr önerileri yapacaktır eğer ben kız arkadaşıma öner felan dersem muhtemelen uzu süre boyunca yüzük stoyleri vs. atıcak ben o topa hiç girmiyeyim :D :D :D :D :D :D

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
alayımda köşede kalsın abi :D
sonrası sıkıntı olacak. Bide şeyi sorsana bakalım hangisi daha estetik ilk attıgım mı bu mu :D

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
alayımda köşede kalsın abi :D
sonrası sıkıntı olacak. Bide şeyi sorsana bakalım hangisi daha estetik ilk attıgım mı bu mu :D
param olsa da bir tane anacığıma alsam

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Hocam bilindik yerlerden almanı öneriyorum, ne alırsan, ne bakarsan bak bilindik sitelerden bak.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Daha önce akrabalar tarafından 3 kez alındı. Bana da öneri geldi diye burdan baktım reis.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri