fiyatı çok düşük orijinal olma ihtimali bence yok. sizce orijinal olabilir mi? sadace adaptör fiyatına hem adaptör hem kabloyu satıyor.
Pttavm en son alışveriş yapacağım yer. Sanmam.fiyatı çok düşük orijinal olma ihtimali bence yok. sizce orijinal olabilir mi? sadace adaptör fiyatına hem adaptör hem kabloyu satıyor.
Ptt avm'ye hiç bulaşmayın. Gördüğüm en rezalet alışveriş sitesi, adamakıllı çalışmıyor bile. Canlı destekleri bazen cevap vermiyor. Geçen bir ürünü iadeye verdim, karşı taraftan iadeyi almamışlar ama haberim bile yok bu durumdan. Canlı desteğe durumunu sorduğumda şubede beklediğini öğrendim. Üstüne 5 lira kadar para ödedim geri alabilmek için. İade etmemin üzerinden de epey zaman geçmişti ben geri aldığımda. Tekrar iade için mail attım dün sabah ama dönüş olmadı henüz. Yani orijinalliğini görmek için alsanız bile sonrasında sıkıntı yaşayabilirsiniz, bence hiç gerek yok.fiyatı çok düşük orijinal olma ihtimali bence yok. sizce orijinal olabilir mi? sadace adaptör fiyatına hem adaptör hem kabloyu satıyor.